Med homeopatin hade vi kunnat rädda liv och spara skattepengar

Kunskapen om och erfarenheten av homeopatisk läkekonst är farligt låg i Sverige, inte minst bland läkare och sjukvårdspersonal, bland akademiker och professorer, bland politiker och inom politiska partier samt hos våra myndigheter.

Istället tillåts fördomar, homeofobi, korruption och snikenhet att styra. Denna okunskap och dessa fördomar kostar pengar och liv. Och den utgör en förödande folkhälsorisk.

Nu befinner vi oss mitt i en Coronapandemi och Sverige har flest döda i världen (per capita) när detta skrivs. Regeringen satsar fantasisummor inom det ekonomiska området, men överlämnar hälsostrategin åt Folkhälsomyndigheten. Äldre dör i vanvård, för det är återigen våra pensionärer, de som byggt landet, som ska betala notan.

Regeringen och Folkhälsomyndigheten låter hellre människor lida och dö än att bjuda in homeopater och andra friskvårdare i sjukvården för ett fruktbart och livfrämjande samarbete.

Med homeopati hade vi kunnat hålla nere dödssiffrorna i Sverige. Klassiskt lärda homeopater hade kunnat göra stor nytta, så som vi gjort i 200 år vid epidemier och pandemier världen över. Vi hade kunnat rädda liv. Men i Sverige är det förbjudet att bota.

I min nya bok ”Covid-19” tittar vi närmare på politikernas, myndigheternas men också medias roll under Coronapandemin; media som ska föreställa den oberoende kraft vars främsta uppgift är att granska makten men som idag istället blivit maktens okritiska språkrör. Men framförallt så handlar boken om virussjukdomen Covid-19 och om hur sjukdomen behandlas med homeopati internationellt.

”Covid-19” släpps 25 juni men kan förhandsbeställas redan nu i Recito förlags egen webbshop. Beställ den – innan den blir olaglig.

Köp din bok här:  Homeopatins fantastiska värld! Covid-19 (2020)