Ett NEJ till läkemedelsindustrins framstressade Covid-19-vaccin är ett JA till egen hälsa och till gemensam miljö

Jag säger NEJ till ett framstressat, hälsovådligt Covid-19-vaccin och väljer homeopatisk läkekonst istället och det gör jag för mitt eget bästas skull och för vår gemensamma miljös skull.

Läs om de 28 centrala och mest använda homeopatiska läkemedlen vid behandling av människor med misstänkt eller konstaterad Covid-19 i boken ”Homeopatins fantastiska värld! Covid-19”. Boken berättar också om hur vi kan förebygga med homeopati i utsatta högriskområden.

Komplettera med boken ”Homeopatins fantastiska värld! Epidemier och pandemier” som ger en historisk genomgång av och förklaring till homeopatins framgångar under tidigare epidemier och pandemier.

”Homeopatins fantastiska värld! Covid-19” och ”Homeopatins fantastiska värld! Epidemier och pandemier” finns i handeln. De kan också lånas kostnadsfritt på alla svenska och finlandssvenska bibliotek. Be ditt bibliotek beställa in böckerna om de inte har dem i sortimentet.

Homeopati är en naturlig och miljövänlig originalmedicin som praktiserats i mer än 200 år och som bygger på 2500 år gamla medicin-filosofiska grunder. Varje år anlitar 500 miljoner människor homeopatin världen över – och då är inte spädbarn/småbarn eller andra djurarter inräknade.

Länk till boken ”Homeopatins fantastiska värld! Covid-19”:
https://www.bokus.com/bok/9789177654612/homeopatins-fantastiska-varld-covid-19/

Länk till boken ”Homeopatins fantastiska värld! Epidemier och pandemier”:
https://www.bokus.com/bok/9789177654513/homeopatins-fantastiska-varld-epidemier-och-pandemier/