En hel generation går förlorad i restriktioner och nedstängningar – piller och sprutor är inte lösningen

Barn och tonåringar mår allt sämre i Sverige, både fysiskt och mentalt. Detta trots att vaccinindustrin förser oss med vaccin mot lilla minsta nageltrång och psykiatrin trätt in och skriver ut piller för minsta lilla humörsvängning. Hur kan det då ha gått så fel? Vi håller på att förlora en hel generation och det beror inte på Coronapandemin, däremot blir pandemin den sista droppen av isolering och skräck som får bägaren att rinna över.

Det är nämligen i en skräckfylld och isolerad modern värld som våra barn och tonåringar växer upp. Vaccinkulturen lär oss att vi ska vara rädda för allt och att vi inget klarar på egen hand. Vårt immunförsvar behöver kemikalier, vi föddes otillräckliga. Det är ju därför som vi vaccinerar mot allt fler sjukdomar – det är farligt att leva och vi är svaga och maktlösa. Och när sedan ångesten kommer över hur farligt allt är så dövas den och konserveras med antidepressiva ”läkemedel”. Piller, som kan liknas vid statligt subventionerat knark, istället för vuxnas tid och förståelse – det är lösningen idag. Är det konstigt att våra barn och tonåringar mår allt sämre?

Framförallt så saknar barn oss vuxna som förebilder, de saknar vuxna som visar mod och handlingskraft, vuxna som inte är rädda, som inte låter rädslan styra valen. Om vi vuxna förlorar framtidstron och överlämnar oss själva åt vaccin- och läkemedelsindustrin, hur ska då våra barn och ungdomar kunna tro på framtiden? Hur ska de kunna tro på den egna kraften och den egna förmågan att påverka? Barn gör inte som vuxna säger utan som vuxna gör.

Detta har pågått i många år, under hela 2000-talet. Galenskaperna har eskalerat. Men nu spricker bubblan. Vi befinner oss i en pandemi och den hade våra barn och tonåringar klarat av om vi vuxna klarat av den. Men det gör vi inte. Vi låter rädslan och skräcken styra, vi är handlingsförlamade och överlämnar allt ansvar åt vaccin- och läkemedelsindustrin som inte finns där för vår skull utan för pengarnas och maktens skull. Och vi överlämnar oss åt visionslösa och handlingsförlamade politiker som istället för att gjuta mod och framtidstro i ett lands medborgare spär på rädslan och skräcken ytterligare genom att stänga ner hela samhällen och införa restriktioner som gör människor i alla åldrar ännu sjukare, ännu mer ångestladdade, ännu mer uppgivna, ännu mer vilsna. Och sedan erbjuder samma politiker mer vaccin och piller.

Under senare år har vaccinindustrin och dess mest fanatiska anhängare pratat om ett vaccin mot depression! Marknaden lär bli enorm efter att vi vaccinerat alla, även barn, även de som inte är i riskgrupperna, även de som redan haft Covid-19, med de experimentella Covid-19-vaccinen. Vad blir nästa steg? Ett vaccin mot föräldrars dåliga samvete för att vi inte klarar av att ta hand om våra barn utan att fylla dem med ångest som måste dövas på konstgjord väg? Eller ett vaccin mot ansvar, så att vi helt slipper anstränga oss i framtiden? Ett vaccin mot politiker hade varit bra, men så länge politikerna sitter i vaccin- och läkemedelsindustrins knä lär det inte bli av.

Vaccin löser inte pandemin och vaccin löser inte barns och tonåringars vilsenhet. Det gör inte psykiatrin heller, så snälla – låt oss inte lämna över våra barn i psykiatrins våld efter pandemin.

Psykiatrin har genom sin historia använt sig av djupt disharmoniska och aggressiva metoder för att behandla den avvikelse som en individ kan uppvisa utifrån rådande kulturell och medicinsk norm. Insulinchocker, isbad, kastrering, ökända stormavdelningar, bältning, elchocker och lobotomi. Elchocker används än idag, på 2020-talet.

Som diagnos- och behandlingsmetod är psykiatrin med stor sannolikhet långt sjukare än sina patienter. Den delar frikostigt ut diagnoser och ordinerar substanser på ett sätt som gör psykiatrikern till en legaliserad knarklangare, subventionerad av svenska staten.

Men det finns alternativ. Det finns valmöjligheter, till och med i Sverige. Beprövade, naturliga läkekonster som behandlar hela människan på ett milt och skonsamt sätt utan biverkningar. ”Skolmedicinen”, där psykiatrin ingår, är endast en av hundratals läkekonster och behandlingsmetoder som vi kan och får välja mellan.

Information om sundare alternativ kan vara besvärlig att få tag i, framförallt om vi befinner oss i ett akut kritiskt läge av förtvivlan, ångest, sorg. Men information finns. Vi får hjälpas åt. Det finns alternativ.

Barns och tonåringars ohälsa beror givetvis inte bara på att de är söndervaccinerade och söndermedicinerade, andra faktorer spelar också in – för lite fysisk aktivitet, för mycket inomhusaktiviteter (vilket ökar med kontraproduktiva restriktioner), för lite lek och för mycket skola, avsaknad av praktisk erfarenhet i yrkeslivet (barn sitter bakom skolbänken i för många år idag) – men vaccin- och läkemedelsindustrin har ett stort ansvar i det här, vilket innebär att sjukvården har ett stort ansvar. I slutänden är det dock upp till oss föräldrar att sätta ner foten och säga ifrån.

Läkare (psykiatriker) som ordinerar antidepressiva substanser åt barn under 15 år bör åtalas för misshandel och för brott mot människofriden eller i varje fall fråntas legitimationen och erbjudas ett annat jobb så långt bort från barn och ungdomar som möjligt. Och vi föräldrar måste ta oss i kragen, ställa oss upp och säga: ”Nu får det vara nog! Vi återtar ansvaret för och makten över våra barn och ger dem en trygg uppväxt utan piller och sprutor!”

För nu behöver våra barn och tonåringar vår tid. De behöver vårt mod, de behöver oss som förebilder. De behöver få prata av sig, inte hos pillerkåta psykiatriker, inte hos vaccinvurmande skolpsykologer, utan hos oss, hos familjen, i en trygg omgivning skapad av närstående som har tid och som bryr sig.

De behöver få lära sig att vi människor faktiskt inte behöver piller och sprutor för att överleva. Vi är organiska varelser och vi kan själv. Vi har ett immunförsvar att lita på och skulle immunförsvaret tillfälligt dippa av någon anledning så kan vi stärka det på egen hand, på naturlig väg, med vitaminer och mineraler, med frisk luft, med solljus, med fredliga och miljövänliga läkekonster som homeopati, läkekonster som tar hänsyn till och ser hela människan och som arbetar för att bota orsaken, inte tillfälligt döva symtomen.

Det är vi vuxna, vi föräldrar som vänder skutan – inte politiker, inte giriga industrier, inte skola och statlig omsorg. Det är dags att vi kliver fram och visar vägen. Barn gör inte som vi säger, de gör som vi gör.

PS! Belgiske vaccinexperten Geert Vanden Bossche går ut och varnar för de experimentella Covid-19-vaccinen och förespår en katastrof till följd av massvaccineringen som nu pågår över hela världen – med en pandemisk immunkollaps som resultat. Bossche menar också att barn ska gå i skolan under pandemin. Virus hjälper till att bygga vårt immunförsvar under barndomen – att isolera barn och ungdomar gör dem svagare och blir kontraproduktivt. Det är under just barn- och ungdomstiden som vi ska utsättas för virus för att bygga upp ett starkt immunförsvar.

Källa: https://rumble.com/vek2vd-a-coming-covid-catastrophe.html?fbclid=IwAR27GD5z95xBrBljscsAp25wSpbp3fY40XkIuE23HMZk1SqMDgV-OHaNbfk

Kuriosa: ”Det är inte bevisat att restriktionerna har någon som helst bromsande effekt på pandemin. California har de strängaste Coronareglerna men också flest smittade och flest dödsfall i relation till medborgantalet.” Sagt av Texas guvernör Greg Abbott. Taxas och 15 andra stater öppnar nu upp samhället (början av mars 2021).

Länk till hela artikeln (som är på norska): https://steigan.no/2021/03/16-delstater-i-usa-avslutter-lockdown-og-dropper-maskepabud/?fbclid=IwAR18B8Mp41Z_zoVzDA_Au0c6aHD5Zpz7IKVVTk3to8PQzdEjZOAtyVTMtVQ