Det finns en universalmedicin mot Covid-19

Under våren och sommaren kommer Covid-19-fallen att minska betydligt och många smittade kommer att få väldigt lindriga eller inga symtom alls. Den så kallade ”tredje vågen” kan mycket väl bli den sista vågen. Och detta har inget med massvaccinationerna att göra. Istället handlar det om ett virus naturliga cykel – se spanska sjukan och ryska snuvan som två exempel – och om den enda universalmedicin som faktiskt skyddar mot Covid-19 och är både naturlig och gratis!

Ja, du har helt rätt. Det handlar om SOLEN. Och om det som händer när solstrålarna under vår och sommar träffar vår hud och energin omvandlas till D-vitamin.

Den tredje mars 2021 lyfte till och med Anders Tegnell från FHM fram solens (och därmed D-vitaminens) välgörande och läkande/skyddande effekt i reportaget ”Solljus och vaccin – då vänder coronapandemin enligt Tegnell” (Ny Teknik). Och Tegnell har rätt – till hälften.

Vi såg det redan 2020, hur viruset gick in i en minst sagt lugn period från maj till september och det berodde på det naturliga förloppet och på att vi utsattes för solljus som kroppen omvandlar till D-vitamin. Vintertid ökar virusets aktivitet och fler blir inte bara smittade utan får också komplikationer – på grund av D-vitaminbrist.

Tillsammans med ett virus naturliga förlopp gör solljuset jobbet. Men tänk om regering och myndigheter hade investerat lika mycket (gärna mer) i naturliga D-vitaminprodukter som i nödgodkända, biverkningstyngda Covid-19-vaccin? D-vitamin är mer effektivt och betydligt billigare än vaccin. Dessutom är D-vitamin en miljövänlig produkt, det är inte ett vaccin (alla vaccin är klassade som miljöskadligt avfall och måste sorteras efter särskilda regler). Så varför delar inte regeringen ut gratis D-vitamin istället för ”gratis” vaccin?

Svaret är enkelt: Läkemedelsindustrin kan inte söka patent på D-vitamin och läkemedelsindustrin (som inkluderar vaccinindustrin) måste, precis som media, tjäna på pandemin. Därför kommer pandemin att hållas vid liv så länge som det bara är möjligt med hjälp av nya pandemilagar och diskriminerande vaccinintyg. Allt för att industrin ska få tillbaka sina investerade pengar samt dra in några biljoner till aktieägarna.

Det handlar inte om välvilja utan om girighet. Det handlar inte om hälsa utan om pengar. Kapprustningen är i full gång. 250 olika vaccin slåss om den framtida Covid-19-marknaden, berättade TV4 den 5 mars 2021. Och Karolinska institutet, som blivit uppköpt av vaccinlobbyisten Bill Gates – förlåt som fått en ekonomisk gåva av Gates – är så klart med i racet.

Men hur många tusen svenskar hade kunnat räddats från komplikationer/svåra symtom och död om regeringen satsat våra skattepengar på D-vitamin istället för på vaccin? Vi får trösta oss med att vaccin- och läkemedelsindustrin tack och lov inte kan ta patent på solen. Solen är gratis och nu är våren här.

Ju mer sol en person är van vid desto mer sol behöver hon. Personer som kommer från varmare klimat med fler soltimmar per dygn/år och flyttar till Sverige är generellt sett i större behov av extra D-vitamin året om (idag behöver dock alla extra D-vitamin, inte minst under september till april).

En kontinent som Afrika hade betydligt färre Covid-19-fall i relation till västvärlden (sett till folkmängd) under hela 2020. Indien hade betydligt färre dödsfall än västvärlden under 2020 (vilket kan ha berott på att myndigheterna i landet rekommenderade homeopatisk läkekonst både som profylaktisk och behandlande). I Indien-exemplet verkar det som om smittan ökat i och med att massvaccineringen påbörjats. Indien har visserligen bara hunnit vaccinera drygt 2 % av befolkningen när detta skrivs, men man bör komma ihåg att det bor cirka 1,366 miljarder människor i Indien! 2 % av 1,366 miljarder människor är ganska många. Och vaccinförespråkare som Tegnell med flera andra har varit noga med att betona att Covid-19-vaccinen ska skydda mot svåra symtom, men de skyddar inte mot smitta eller smittspridning – vilket gör att vaccinerade också blir smittade och för smittan vidare.

Den så kallade ”tredje vågen” blir den sista i Sverige, precis som med till exempel spanska sjukan. SARS-CoV-2-viruset har alltså goda chanser att klinga av och den hårt marknadsförda och hysteriska Coronapandemin blir en endemi (lokalt begränsad smittspridning). 

Risken nu är att vaccinerade tror att de inte kan bli smittade för att de är vaccinerade och börjar resa kors och tvärs i världen med hjälp av de antidemokratiska vaccinpassen – på så sätt sprider vaccinerade smittan vidare och för tillbaka viruset till Sverige från länder där viruset behöver mer tid på sig att ebba ut och klinga av.

Det gäller för ministrar, myndigheter och media att vara tydligare än någonsin. Vaccinerade ska följa restriktionerna precis som alla andra och bör avstå från resor under 2021. Annars utsätter de alla oss andra för ökad risk och fara.

Nästa stora utmaning blir att ta hand om alla vaccinskadade. De experimentella Covid-19-vaccinen orsakar inte bara akuta biverkningar och dödsfall inom loppet av 30 dagar från vaccinationstillfället, biverkningar kan visa sig flera månader och år efter sprutan. De kommer också att trigga igång kroniska och autoimmuna tillstånd på sikt.

Men en sak i taget. Först ska vi bemöta SARS-CoV-2 på fredlig väg så att viruset får klinga av i naturlig takt – och det gör vi med solsken och extra D-vitamin. Gå ut och njut av solen. Tanka solljus – för det är rena rama medicinen mot Covid-19. Ju fler som tankar sol desto mindre smittspridning och desto mildare symtom vid smitta.

Solen är till för alla.

”Solljus och vaccin – då vänder coronapandemin enligt Tegnell” (Ny Teknik 3/3 2021).
Länk: https://www.nyteknik.se/samhalle/solljus-och-vaccin-da-vander-coronapandemin-enligt-tegnell-7010795

”Experter: Tredje vågen blir den sista i Sverige” (Omni – 3/5 2021) Länk: https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/experter-tredje-v%C3%A5gen-blir-den-sista-i-sverige/ar-BB1gh6xG?ocid=msedgntp&fbclid=IwAR0iZflGdsB9GmKeBELfIO2XF6505FTfipE3wE3u76kX0sbzJtE34zV3pOQ

”250 vacciner slåss om framtida marknad” (TV4 5/3 2021)
Länk: https://www.msn.com/sv-se/nyheter/other/250-vacciner-sl%C3%A5ss-om-framtida-marknad/vi-BB1ehzAZ?ocid=msedgntp&fbclid=IwAR0HrIFk6GnTg5

”Afrikas låga dödstal i covid-19 förvånar forskare” (SVT18/10 2020). Länk: https://www.svt.se/nyheter/utrikes/afrikas-laga-dodstal-i-covid-19-forvanar-forskare

”Indiens låga dödstal i coronapandemin förbryllar forskare” (DN 13/5 2020) Länk: https://www.dn.se/nyheter/varlden/indiens-laga-dodstal-i-coronapandemin-forbryllar-forskare/

”En israelisk medborgargrupp Israeli People Committee (IPC) bestående av läkare, jurister, forskare och vetenskapsmän från olika områden har publicerat en rapport som visar att Pfizers vaccin mot covid-19 leder till skador på kroppens alla system.” (Vaken – 4/5 2021). 
Länk: https://www.vaken.se/medborgargrupp-i-israel-skador-fran-pfizers-vaccin-pa-kroppens-alla-system/?fbclid=IwAR1PQTe4A5oNHAZKPDBbJCylFZQ4PhyxmfdAyztxG3XmjY8IIg9agVpuGVg