Var inte syftet med C19-vaccinen att skydda vaccinerade? – Berättelser från verkligheten

Vi har hört det vevas i media och på regeringens och Folkhälsomyndighetens presskonferenser om och om igen, som ett religiöst mantra, som ett böneutrop: Bara vi börjar vaccinera mot Covid-19 så blir allt bra.

Och vården som varit hårt ansatt under hela pandemin skulle räddas med massinjiceringarna. Istället blev det tvärtom. Så fort sjukvårdspersonal började vaccineras inträdde kaos och flera regioner i Sverige tvingades pausa vaccinationerna: För många vårdanställda insjuknade av vaccinen och tvingades sjukskriva sig. På vissa ställen upp till 50 procent av personalstyrkan.

Inte bara sjukvårdspersonal reagerade med kraftiga biverkningar. Den intet ont anade allmänheten drabbades också hårt. Vissa dog till och med, både i Sverige och utomlands. Och ett par av vaccinen togs ur bruk. De var för farliga. Men ”nyttan” med dessa kemikaliecocktails var ändå viktigare än individens hälsa. Så vi fortsatte att injicera befolkningen.

Många fick Covid-19 trots två sprutor och vissa vaccinerade drabbades av så svåra symtom i samband med Covid-19 att de tvingades vårdas på IVA. Trots att syftet med Covid-19-vaccinen var att skydda mot just svåra symtom. Att vaccinen INTE skyddade mot smitta och smittspridningen hade Folkhälsomyndigheten och till och med så kallade ”vaccinexperter” knutna till vaccinindustrin gått ut och förklarat, men det ville folk inte lyssna på eftersom det är mycket finare att vaccinera sig av solidaritet än av egoism. Och media fortsatte att sprida myten om det solidariska i att vaccinera sig trots att Covid-19-vaccinerade blir smittade och för smittan vidare precis som ovaccinerade.   

I England var det först halleluja och vaccinkramar. Landet hade satsat stenhårt på de experimentella vaccinen och tyckte sig ha fått ner smittan. Dags att öppna upp landet. Men då kom förstås bakslaget. Trots (eller tack vare) alla lydiga medborgare som låtit sig injiceras steg plötsligt smittotalet igen. Man skyllde på den indiska varianten av viruset. Vissa drog till och med till med den indisk-brittiska kombinationsvarianten. Men hur var det nu med alla experter och myndighetspersoner som gått ut och nästan lovat att vaccinen skulle skydda även mot mutationerna? Hade de fel? Eller ville de bara få så många som möjligt vaccinerade innan sanningen hann ikapp oss? Follow the money.

Men låt oss nu gå tillbaka till det här med att människor världen över faktiskt inte bara får Covid-19 efter att de vaccinerats utan också reagerar med svåra symtom. Så skulle det ju inte vara. Svarta rubriker som till exempel ”En majoritet av alla som är över 65 år och läggs in på IVA för Covid-19 är vaccinerade” (Källa: P4 Uppland) sköljde plötsligt över oss.

Överläkare Tobias Carlsson tröstade och lugnade i skvallerpressen: ”I princip ska man inte kunna bli allvarligt sjuk, men på individnivå finns inga garantier.” Vi kanske bör påminna Tobias Carlsson om att ALLT sker på individnivå. Vi har med individer att göra, organiskt liv, inte identiska robotar. Och det gäller för allopatin (den så kallade skolmedicinen) också. Individer, inte robotar, inte siffror i statistiken.

Och är det inte så att eden som alla läkare ska svära (eden har tyvärr tagits bort i Sverige och ersatts med dravel från Socialstyrelsen) säger att läkarens primära uppgift är att INTE göra skada?

Hur många har inte redan drabbats av vaccinbiverkningar i samband med Covid-19-vaccinering? Vissa med dödlig utgång. Och då pratar vi ”bara” om de akuta reaktionerna. I dagsläget vet vi inget om de långsiktiga skadorna eftersom vaccinen inte är färdigtestade förrän tidigast 2023.

När det gäller överbelastningen inom vården beror den på en politisk nedmontering som pågått under så gott som hela 2000-talet. Våra politiker har helt enkelt kört intensivvården i botten och resultatet ser vi nu. Platsbristen är inte ny, men den har blivit påtaglig nu. Det är således inte vi människor som ska offra oss för vården och ta Covid-19-vaccin av solidaritet, det är politikerna som bär ansvar för vården.

Men tråkigast är det ändå för alla människor som låtit sig luras och som får Covid-19 med svåra symtom trots två sprutor eller/och som drabbas av vaccinbiverkningar som de kanske aldrig någonsin blir fria ifrån.

Människor skriver dagligen till mig och berättar historier från verkligheten, historier eller låt oss kalla det för vittnesmål som väldigt sällan eller aldrig når media – eller rättare sagt de når ofta media men media väljer att inte skriva om dem.

Jag tänker dela med mig av några exempel, med upphovspersonernas tillåtelse. Eftersom många som vittnar om Covid-19-vaccinens negativa sidor riskerar att bli påhoppade, mobbade, anklagade etcetera har jag skyddat vissa personer och skrivit ”anonym”. Media gör på samma sätt just för att skydda en identitet och jag använder mig av den principen här. De som står med namn har givit sitt godkännande för detta. 

”Min släkting i Uppsala har fått 2 sprutor som gav hjärtsvikt och IVA nästa. Därefter Covid-19-positiv och IVA igen med andningsbesvär och urinvägsinfektion. Hem och in igen för andningen och njurarna. Hemma igen. Luften räcker ej till en hel mening. Numera även kateter. Hur ska detta sluta? Personal bryr sig inte. Får själv ringa 112.”
Gunilla Birkestad

”En patient jag träffade på Lunds lasarett som låg inlagd; 2 sprutor Astra och sen fick hon Covid.”
Anette Simonsson Lindh, anställd av Lunds lasarett

”Min moster fick hjärtsvikt och vätska i lungorna efter första Pfizer. Hade ingen hittat henne kämpande efter luft hade hon dött. Det blev Hjärt-IVA. Hon överlevde tack och lov.”
Anonym

”Min släkting som bor på äldreboende fick Covid-19 efter sin andra spruta. Efter tio dagar på sjukhus blev han ok igen. Kort därefter åkte han på en lunginflammation men är idag ok.”
Lena Andersson

”Jag har en kollega som egentligen inte ville ta vaccinet men gjorde det ändå. Som vårdpersonal fick vi erbjudandet om det i början av året. Ca 1 månad efter båda sprutorna var tagna fick hon bekräftad Covid och var rätt så förbannad så att säga. Hon berättade att hon för ett år sedan var lika sjuk i icke konstaterad Covid.”
Anonym (arbetar inom vårdsektorn)

”En bekant, drygt 70, med många av de riskfaktorer (således autoimmuna sjukdomstillstånd) som ex dysbios, hjärt-kärlsjukdom, diabetes, psoriasis och övervikt, insjuknade någon till några dagar efter första Covid-19-vaccinet; Feber & hosta som tilltog. Positiv på Covid-19 efter 5 dygn. Allt svagare och orkeslös samtidigt som matlust avtar, ingen lust/ork äta. Hamnar på IVA 5 dygn med syretillförsel. Hemgång efter 5:e dygnet men fortfarande rejäl påverkan av postural kontroll (orkar ex ej stå upp och duscha utan måste sätta sig ibland – frågan är HUR man då ska orka stå upp och ex laga mat …) – det har man dock, inom vården, noll koll på när man sänder hem patienten!”
Sussie Olofsson

”Min mamma och hennes vän, 86 och 87 år, fick första sprutan, Mamma (astra) vännen (ej astra, vet ej sort). Mindre än 1 vecka senare insjuknar båda i kraftig förkylning. Ska tilläggas att de varit ytterst försiktiga hela denna tiden. Vännen får även hög feber. Hittas i sitt hem medvetslös. Konstaterad Covid-19. Kommer till intensiven och 2 dagar senare går han bort. Mamma kunde ju ej hälsa på… samma dag hon får beskedet om vännens bortgång får hon besked att hon har Covid-19. Influensasymtom men ej feber. Mamma är frisk igen. Men nästan 2 veckor i ensamhet och i sin sorg.”
Camilla Åström

”Min pappa opererade levern för över 2 år sen, gått på regelbundna kontroller sedan dess och allt har sett bra ut, testade positivt i nov för Covid men var inte sjuk och hade inga symptom. Tog vaccination nån gång i jan-feb, strax därefter konstateras att cancern i levern börjat växa igen. Den anses nu så svår att inget finns att göra.”
Anonym

”Här på Cypern har Cyprus Mail rapporterat dagligen om antal dödsfall med Corona. Fram tills nyligen redovisade myndigheterna öppet hur många av dessa som var vaccinerade men när antalet vaccinerade som dog med Corona var ca 40-50 % i flera dagar slutade de att ge ut den informationen av rädsla för att folk skulle bli avskräckta från att vaccinerna sig.”
Peter Hellmo

”Min far dog 2010, två veckor efter Svininfluensavaccinet. Han var 72 år. Min mans far dog också två veckor efter detta Coronavaccin. Han var 73 år.”
Anette Ahl

”När jag låg inne på sjukhuset så delade jag rum med 3 andra. Två av dem låg inne för biverkningar av vaccinet, den ena damen hade fått en spruta, den andra hade fått båda sprutorna. Damen med en injektion fick problem med blodsockret, det sköt i höjden och de hade svårt att få bukt med det. Hon sa att hon aldrig i hela sitt liv hade mått så dåligt som hon gjorde efter vaccinationen. Minns jag rätt så fick den ena Moderna och den andra Pfizer.”
Lotta Lindh

”Min mor, 83 år, fick sitt första stick den 18/2 2021. Gick ner till tvättstugan efter några timmar och blev sittande i över 2 timmar med ett förlamande ben och en enorm dödsångest. Ingen telefon med sig och ingen hörde henne när hon ropade på hjälp. När hon till slut kunde ta sig upp så ringde hon till mig och bara grät och trodde att hennes liv skulle sluta i tvättstugan. Hon är mer psykiskt trött och har en högre känslighet mot precis allt idag.”
Lotta Melin

”Flera i min bekantskapskrets har dött efter att blivit vaccinerade än av viruset. En var bara 57 och frisk i övrigt. Fick magknip samma dag han tog sprutan, efter några dar hittades han död i sin säng. Förmodligen är mörkertalet enormt.”
Anonym

”En bekants farmor dog ett par dagar efter första sprutan. Frisk innan trots 85 års ålder (inga mediciner, ingen sjukdom, ingen övervikt). Inga tester gjordes. Ingen biverkningsrapportering gjordes. Ingen tanke ens på att det kunde vara sprutan.”
Sara

”En vän till mig, över 50 år, haft stroke förut, gått många år på förtunnande medicin. Men längesedan vännen hade stroke. Fick vaccin, en vecka senare drabbades hen av multipla proppar och dog. Jag är så förbannad, vilken nonchalans att ge någon som redan haft proppar vaccin då det finns risk för just propp. Andra som dött av vaccinet har ju dött av bland annat proppar.”
Anonym

”92-årig man, fick spruta ett i januari och nr 2 i början på mars. I början av april fick han förmaksflimmer och hjärtinfarkt. Avled några dagar efter infarkten. Gjorde bypass 2007, så hjärtat jobbade på övertid.”
Ann-Christine Göransson

”Min styvfar tog vaccindos nr 1 och ca en vecka efteråt fick han en hjärtinfarkt och blev inlagd på sjukhuset. Undersökningar visade också på några mindre blodproppar nära hjärtat. Han fick Waran utskrivet och fick lämna sjukhuset efter ca 2 veckor. Ingen på sjukhuset verkade dock koppla vaccinet till infarkt och proppar, inte han själv eller mamma heller. Jag frågade mamma om det var Astras han fick men hon sa nej. Dock var hon osäker på vilket det var han egentligen fick. Men hon var väldigt säker på att det inte hade något med sprutan att göra. Jag trodde att mamma, som tvekat att ta detta ’vaccin’ då hon är väldigt allergisk mot penicillin, inte skulle vilja ta det men tydligen blev inte ens detta med infarkten en skrämselfaktor för hon tog sin första dos med akutteam redo förra måndagen, dessutom utan att berätta det för mig innan, det gjorde hon dagen efter. Hoppas innerligt att jag inte återkommer om något liknande för hennes del.

Jag blir så arg och frustrerad när de inte lyssnar på annat än det som kommer via msm och andra skrämda människor som knappt pratar om annat än Corona och vaccin.”
Ewa Frejelin

”Jag har visat inlägg och informerat dom jag känner väl och dom jag känner ytligt länge nu men dom accepterar allt elände och tror inte ett ord utan småler och säger att vaccinet inte har skadat dom och restriktioner försvinner och är inte så farligt?? Dom tror att det stannar där och det är obegripligt. Jag trampade i en grop 7/4 och fick en kraftig stukning och tvingades åka till akuten för att kolla så inget var brutet. Dom krävde munskydd och ja sa nej och då sa sköterskan att region Norrbotten minsann hade bestämt det, jag talade om för henne att region Norrbotten inte står över grundlagen så inget munskydd. Sen kom kravet på PCR test och jag sa nej aldrig och inte utan symtom, då sa hon att jag inte får träffa ortopeden om jag inte gör testet och jag sa att det är olagligt att vägra någon vård och att jag skulle anmäla sjukhuset så det blev varken munskydd eller test och även en läkare som ifrågasatte vad dom gjorde, PCR test gäller bara om du blir inlagd och inte ens då är det lagligt att tvinga någon. Problemet är ju att alla som kommer till akuten tror att dom är tvungen att lyda och gör det utan att ifrågasätta.”
Carola Töyrä

Till sist bör det sägas att ett virus antingen kommer och går eller så klingar det av och försvinner. Spanska sjukan spreds med första världskriget (den tidens turism) och skördade många liv. Men i och med tredje vågen klingade viruset av – helt enligt naturens lagar och helt utan vaccin. Diverse influensavirus får vi lära oss att leva med. Virus fanns på jorden långt före oss så det är inget märkligt med det. Om SARS-CoV-2 är menat att klinga av så lär det ske under sommaren och sensommaren 2021 och då sker det på grund av virusets naturliga livslängd och med hjälp av sol (ökade doser av D-vitamin) och värme – massvaccinationen gör som bäst ingen skada, men inte heller någon nytta. Eller så stannar viruset kvar och kommer då att klassas om till ett vanligt influensavirus.

Glöm inte att ett naturligt skydd (genom smitta) kan vara i 50-70 år medan ett syntetiskt skydd (vaccin) förmodligen bara varar i 6 månader. Och för vissa har vaccinet, som tydligt framgår av den här texten med länkar (se nedan), tyvärr varken skyddat mot smitta eller svåra symtom.

Länkar/källor:

Region Sörmland stoppar vaccination av personal – 100 personer fick biverkningar
Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/vardpersonal-sjukskriven-sig-efter-covid-vaccin-forvantade-biverkningar 

REGIONERNA STOPPAR VACCINERING, för många blir sjuka av vaccinet:Region Sörmland stoppar vaccination av personal – 100 personer fick biverkningar
Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/vardpersonal-sjukskriven-sig-efter-covid-vaccin-forvantade-biverkningar 

Region Jönköping
Länk:`https://sverigesradio.se/artikel/efter-massvaccinationen-vardpersonal-hemma-med-biverkningar?fbclid=IwAR0w-Y8iuWirbjFs2Uzwj80Iu_KNi-jBAbsjkl1u6l64RLxv2KQYpsRuRIY

Gävleborg
Länk: https://sverigesradio.se/artikel/efter-massvaccinationen-vardpersonal-hemma-med-biverkningar?fbclid=IwAR0w-Y8iuWirbjFs2Uzwj80Iu_KNi-jBAbsjkl1u6l64RLxv2KQYpsRuRIY

”Flera vaccinerade på IVA i Uppsala” (Aftonbladet 15/5 – 2021)
Länk: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/vAManw/flera-vaccinerade-pa-iva-i-uppsala?fbclid=IwAR2e-kxnfyKEv5ybGElQdx1ShfCxt-RQI-IrGoWAayS2Z59xKFqLVguDBN4

”Två personer har fått intensivvård för covid-19 på Sahlgrenska i Göteborg – trots att de vaccinerats med två doser.
Länk: https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/tv%C3%A5-fullvaccinerade-coronapatienter-p%C3%A5-sahlgrenskas-iva-1.47878088

”Vaccinationen gick inte som väntat. – Febern kom efter ungefär sju timmar och jag kunde inte stå på benen. Och trots att det gått tre dygn så är jag fortfarande väldigt medtagen och har problem med andningen. Vad jag förstått är jag långt ifrån ensam om att bli tokdålig, säger hon.”
Länk: https://www.hallandsposten.se/nyheter/halmstad/sjuksk%C3%B6terska-varnar-f%C3%B6r-astra-zenecas-vaccin-1.42531638?fbclid=IwAR33b2v6AiOlFj6MKvE3lGYeUvjJw57aaWfI6FAc1DNJF-qkv2w1843Cj4c

”8 döda i samband med Covid-19-vaccinering på ett äldreboende”. Länk: https://stefanwhilde.se/2021/05/08/8-doda-i-samband-med-covid-19-vaccinering-pa-ett-aldreboende/

”Skånes universitetssjukhus anmäler dödsfall efter vaccination” (Aftonbladet – 18/3 2021)
Länk: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/dlMO7A/skanes-universitetssjukhus-anmaler-dodsfall-efter-vaccination  

Flera vaccinerade i Skåne smittade: ”Inget konstigt” (Omni – 18/3 2021)
Länk: https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/flera-vaccinerade-i-sk%C3%A5ne-smittade-inget-konstigt/ar-BB1eJipn?ocid=msedgntp

Argentinas ledare har covid – trots att han fått vaccinet (Omni – 3/4 2021). Länk: https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/argentinas-ledare-har-covid-trots-att-han-f%C3%A5tt-vaccinet/ar-BB1fgiDw?ocid=msedgntp

”Jätteutbrott av corona – trots flest vaccinerade i världen” (Aftonbladet 16/5 2021)
Länk: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/x3LapG/jatteutbrott-av-corona–trots-flest-vaccinerade-i-varlden

Länk till artikeln ”Covid-19 ger immunitet ända in i märgen” (publicerad i Göteborgsposten 26 maj 2021)
Länk: https://www.gp.se/nyheter/sverige/covid-19-ger-immunitet-%C3%A4nda-in-i-m%C3%A4rgen-1.48152129?fbclid=IwAR1ls22GUYhY-ozMrWO7hKT7TdE3ktm_oQUnmPTcLLU4jHyGfgqH2zRsq6g

Rapporter till Läkemedelsverket om misstänkta biverkningar från C-19 vaccin, 11 maj 2021 (gäller endast Sverige, tänk på att eftersläpningen är stor och mörkertalet enormt):

Totalt: 34.145 rapporter   

Ej handlagda: 29.567

Totalt handlagda:  3.941 st (11%)

Varav allvarliga: 2.268

Totalt döda: 214 (i 11% av rapporterna)

3 under 50 år

25 under 70 år

PFIZER:

Inkomna rapporter: 10.460    

Ej handlagda rapporter: 7.852  (75%)

Handlagda rapporter: 2.608  (25%)

Allvarliga rapporter: 1.172

Totalt döda: 180

10-19 år: 1 person –

30-39 år: 1 person

40-49 år: 1 person

50-59 år: 3 person

60-69 år: 11 pers 

70-79 år: 38 pers

80-89 år: 74 pers

90+:  50 pers

Okänt år: 1 person

Källa: Läkemedelsverket.se