När statistiken skvallrar och parodin blir uppenbar

Under en vanlig säsongsinfluensa dör flera hundratusen MED influensa runt om i världen. Det betyder inte att de dör som en direkt följd av influensan utan mer att influensan blir droppen som får bägaren att rinna över. De som dör MED influensa har antingen en hög ålder (80 +) eller/och är nedsatta av underliggande sjukdom och tar immunhämmande syntetiska läkemedel regelbundet eller/och lever osunt samt lider av närings- och D-vitaminbrist.

Exakt samma scenario gäller för Covid-19.

När detta skrivs i mitten av juni 2021 har vi 14 562 registrerade dödsfall i samband med Covid-19 i Sverige. Dessa 14 562 har dött inom 30 dygn från det att de konstaterades ha Covid-19. Majoriteten var 80 + och själva dödsorsaken framgår inte av statistiken – den kan ha varit underliggande sjukdom, naturlig död, regelbundet bruk av syntetiska läkemedel (som till exempel statiner, kortison, smärtstillande, antihistamin, cellgifter, antidepressiva), näringsbrist, D-vitaminbrist, fetma, självmord, olycka i trafiken eller olycka i hemmet.  

Men nu till det intressanta: Varje år har vi cirka 8000-14 000 fall av säsongsinfluensa i Sverige. Under senaste säsongen (2020-21) registrerades 29 fall av influensa i Sverige. 29 fall! Det är inte bara en historisk icke-säsong, det är en uppenbarelse. För stanna upp en stund och tänk efter: Vi brukar ha mellan åttatusen och fjortontusen rapporterade fall av säsongsinfluensa. Varje år. Men den här säsongen hade vi 29 fall.

Hur många av Covid-19-fallen i Sverige har varit en vanlig influensa? Det får vi aldrig reda på. Men det rör sig säkert om minst 5000 av fallen, vilket innebär att både antalet smittade av och döda med Covid-19 sjunker i statistiken.

De personer som ändå inte vill se detta uppenbara kontrar med att restriktionerna, att vi hållit avstånd och tvättat händerna i parti och minut är orsaken till att vi haft 29 istället för 14 000 fall den här säsongen. Men det skulle ju innebära att vi kan skrota alla influensavaccinen. Vi kan utrota influensavirusen bara genom att hålla avstånd och sköta handhygienen. Vilka fler vaccin kan vi skrota? Kanske till och med mässlingsvaccin och andra så kallade barnvaccin? Vi klarar oss alltså utmärkt utan vaccin- och läkemedelsindustrin.

Samtidigt som statistiken över senaste säsongens rapporterade influensafall i Sverige offentliggörs går WHO ut och rekommenderar alla i Europa att avboka sina resor och stanna hemma sommaren 2021. Har de personer som tagit sprutan för att kunna resa gått på en bluff? Finns det verkligen kvar en enda ursäkt för att vaccinera sig? Covid-19-vaccinen skyddar inte nämnvärt mot smitta eller smittspridning (vi kan inte vaccinera oss av solidaritet), de skyddar inte heller alltid mot svåra symtom, de kan ge svåra biverkningar både akut och långsiktigt och nu sätter alltså WHO spiken i kistan och drar undan mattan för alla vaccinerade resenärer. Känn er lurade. Och framförallt: WHO har visat att inte ens provaccinorganisationen tror på Covid-19-vaccinen.

Och kom ihåg: Det är inte 14 562 svenska medborgare som dött av Covid-19 sedan WHO utropade pandemin. Det är 14 562 svenska medborgare som haft Covid-19 och som dött inom 30 dygn från konstaterad smitta. En enorm skillnad med andra ord. Siffran för svenskar som dött som en direkt följd av Covid-19 kan alltså vara 1452 (en tiondel), 145 (en hundradel) eller 14,5 (en tusendel) av den officiella siffran.

Följande gäller för influensa såväl som för Covid-19, vilket innebär att majoriteten som dör MED influensa eller Covid-19 egentligen dör av andra orsaker eller av en kombination av orsaker:

”I denna sammanställning ingår de som har influensa som bidragande eller underliggande dödsorsak samt patienter som vårdats i specialistvården med en influensadiagnos och sedan avlidit inom 30 dagar oavsett dödsorsak.”

Socialstyrelsen

Länkar/källor:

Nästan ingen influensa i år: ”Historisk icke-säsong” (Omni – 10/6 2021). Länk: https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/n%C3%A4stan-ingen-influensa-i-%C3%A5r-historisk-icke-s%C3%A4song/ar-AAKTMnH?ocid=msedgntp  

WHO:s uppmaning: Ställ in eller skjut upp utlandsresan (Omni – 10/6 2021). Länk https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/who-s-uppmaning-st%C3%A4ll-in-eller-skjut-upp-utlandsresan/ar-AAKTvdt?ocid=msedgntp

 ”Flera vaccinerade på IVA i Uppsala” (Aftonbladet – 15/5 2021). Länk: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/vAManw/flera-vaccinerade-pa-iva-i-uppsala?fbclid=IwAR3TbS3NGw9AI00ialye8-26NnPpQoqxybSdXK7uG2wWrIMfWdiIk2GQ8iQ 

”Jätteutbrott av corona – trots flest vaccinerade i världen” (Aftonbladet 16/5 2021) Länk: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/x3LapG/jatteutbrott-av-corona–trots-flest-vaccinerade-i-varlden

”Vaccin skyddar mot sjukdom, inte smitta”, säger vaccinexperten Matti Sällberg till Aftonbladet. Länk till artikeln ”Flera smittade trots två doser vaccin” (SVT):https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/flera-smittade-trots-tva-doser-vaccin?cmpid=del%3Afb%3A20210203%3Aflera-smittade-trots-tva-doser-vaccin%3Anyh%3Alp&fbclid=IwAR1oewV1PZ-0ZQD_Gjo27U2SFa4l9sQqaFx39iKrbSkXdLnh65s6I100mqA