Vaccinpandemin – om sanningen skall fram

Någonting är ruttet i världen. Men stanken kommer inte från sjukhussalarna eller från likbålen i fattiga länder. Den kommer från regeringskanslier och riksdagshus, från myndighetskontor, från skolväsenden och från teve- och tidningsredaktioner.

Fredagen den 23 juli 2021 släpps min bok ”Vaccinpandemin – om sanningen skall fram”. Med boken sätter jag en hel del på spel. Men ibland är sanningen viktigare än individen.

Följ med på resan över cirka 250 boksidor, från pandemins första stapplande steg tidig vår 2020 till hysterin vid vansinnets rand. 

Redan nu går det att förhandsbeställa ”Vaccinpandemin – om sanningen skall fram” direkt i Recito förlags egen webbshop. Länk till beställning: https://www.litenupplaga.se/2054

Besök, gilla och följ bokens Facebook-sida som heter ”Censurerad bok” eftersom FB inte tillåter namnet ”Vaccinpandemin”. Länk: https://www.facebook.com/vaccinpandemin

Att ifrågasätta är inte att vara konspiratorisk, det är att vara kritiskt granskande och sunt tänkande. Att inte ifrågasätta är att vara hjärntvättad.

Och tills vi ses igen: Stå emot grupptrycket. Låt Dig inte lockas, övertalas, pressas eller hotas till att göra någonting som Du inte vill. Din kropp, Ditt val. Du kan välja att säga NEJ till Covid-19-vaccinen. Ett NEJ skadar varken Dig eller någon annan. Låt dem inte skam- eller skuldbelägga Dig. Vi lever i en demokrati (om än bräcklig och skör) och Du är en fri människa – vad de än försöker intala Dig.

Du är inte ensam.