Israel offrar barn och tonåringar för att försöka rädda ansiktet

Israel ska nu börja vaccinera omyndiga tonåringar, vilket är helt meningslöst eftersom Covid-19-vaccinen inte skyddar mot smitta och smittspridning. Det har Delta-varianten visat med önskvärd tydlighet.

Delta är bara en av flera mutationer och ett virus muterar alltid, det är naturligt – så det kan varken vaccinindustrin, våra myndigheter eller WHO skylla på.

Israel, som tidigare var alla vaccinförespråkares exempel på ”effektiviteten” i en massvaccinering, tar nu till desperata och oetiska metoder för att rädda ansiktet när antalet smittade stiger i eskalerande takt trots ”framgången”. Och det är landets barn och tonåringar som ska offras.

Ja, nu faller föredömet Israel som Folkhälsomyndigheten här hemma använt för att ”bevisa” att Covid-19-vaccinen skyddar mot smitta… vilket de uppenbarligen inte gör.

Följande vet vi sedan tidigare, av erfarenhet:
Det går inte att vaccinera mot förkylningar. Och influensavaccinen är ifrågasatta och väldigt ineffektiva (googla ”influensavaccin verkningslös” och liknande ordkombinationer och läs igenom alla artiklar som publicerats om influensavaccinen de senaste 10 åren).

SARS-CoV-2-viruset tillhör Coronafamiljen där även virus som Humant coronavirus 229E, Humant coronavirus NL63 och Humant coronavirus OC43 ingår – alla tre är vanliga förkylningsvirus. Och det går som sagt inte att ta fram verkningsfulla vaccin mot en vanlig förkylning.

Symtomen på Covid-19 påminner ofta om influensa och redan den 12 januari 2011 rapporterade svensk och utländsk media om studier från England. Aftonbladet skrev så här i sin ingress: ”Ny forskning: Influensavaccin ger inte effekt – men kan orsaka sjukdom. Det väletablerade brittiska forskningsinstitutet Cochrane har presenterat en ny rapport om effekten av influensavaccinering.” En av forskarna bakom rapporten, Tom Jefferson, citeras i artikeln: ”Det fanns varken fler dödsfall eller fler förlorade arbetsdagar hos de som inte tagit vaccinet.”

Av rapporten framgår att influensavaccinen kan ge allvarliga biverkningar och Jefferson berättar att 15 av 36 stora vetenskapliga prövningar som gjorts på influensavaccin sponsrats av samma läkemedelsföretag som tillverkar och vill sälja vaccinen – korruptionen och bristen på opartisk vetenskap avslöjas därmed i samma andetag.

Till Israel säger vi: Vaccinera inte era barn och tonåringar med ett verkningslöst vaccin som kan ge svåra biverkningar och skador, både akut och på lång sikt. Minns vaccinskandalen 2009 (svininfluensan) som främst drabbade tonåringar. Minns neurosedynskandalen. Värna era unga generationer och sätt en åldersgräns på 18 år för alla Covid-19-vaccin. Först då blir ni ett föredöme och ett exempel att vara stolt över.

Deltavarianten sprids i Israel – smittar fullvaccinerade: Länk: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OQRgK1/vaccinerade-smittas-av-delta-i-israel?fbclid=IwAR1I6Q7FbgosSFtoiRxl2Wx5o2jTtZsPggZvZ0bqPQ2vxRAlY-FX_hzkXjo

NY BOK: Vaccinpandemin – om sanningen ska fram.
Länk till Bokus: https://www.bokus.com/bok/9789177655787/vaccinpandemin-om-sanningen-skall-fram/

Amerikanska FDA adderar varning om sällsynt hjärtinflammation till Pfizers och Modernas Covid-19-vacciner.
Länk till artikel: https://iko-ze.net/amerikanska-fda-adderar-varning-om-sallsynt-hjartinflammation-till-pfizer-moderna-covid-19-vacciner-united-states-news-top-stories/

Hjärtsyndrom efter vaccin vanligare än väntat.
Länk till artikel:https://www.svd.se/hjartsyndrom-efter-vaccin-vanligare-an-vantat

Forskare oroas av uppgifter i hemlig Pfizer-rapport.
Länk till artikel: https://www.varldenidag.se/nyheter/forskare-oroas-av-uppgifter-i-hemlig-pfizer-rapport/repufv!DFCxgrYUBG6GDf5yqvqDeQ/

Reza, 44, dog efter andra vaccindosen.
Länk till artikel: https://www.expressen.se/kvallsposten/reza-44-dog-efter–andra-vaccindosen/?fbclid=IwAR0CcjxIJu3k5FgIVCjE4mdvsVlzyF8KBiCLxmJoy-hpNIIu6dkrSO6wpN8

”Mitt Covid-test visade positivt i eftermiddags så nu måste jag isolera mig i 10 dagar. Detta trots 2 sprutor, social distansering, ansiktsmask och väldigt mycket handsprit.” Vicki Frost (översatt från engelska)