Vaccin – vår tids nya världsreligion

Sverige och världen har fått en ny religion, Covid-19-religionen, och Guden heter Vaccin. Vi såg denna moderna religion ta form med hjälp av media världen över. Experter direkt eller indirekt knutna till vaccin- och läkemedelsindustrin, som till exempel Björn Olsen (överläkare och professor i infektionssjukdomar) här hemma, förvandlades till domedagsprofeter som ropade ut besvärjelser och profetior från högsta berget eller i varje fall från ett snett TV-torn.

På TV4 satt reportrar och programledare med saligt tindrande ögon och fåniga leenden och lovprisade de kommande Covid-19-vaccinen helt utan saklig grund. Från dag 1 rapporterade kanalen om viruset (Djävulen) som skulle sätta en hel värld i karantän. Det rabblades statistik dygnet runt, spekulationer blev till fakta och all kritik riktad mot sekten bortförklarades som konspirationsteorier. Världen skulle gå under, ingen tvekan om det. Men frälsningen var på väg, halleluja, och den skulle sprutas rakt in i oss.

I fallet TV4 vet vi förstås att pengar styr så kanske att det ändå handlade om ekonomi och överlevnad och mindre om religiös fundamentalism. TV4 är beroende av intäkter från vaccin- och läkemedelsindustrin för att överleva som kanal. Reklamintäkter betalar löner, hyra, programinköp etcetera. Övrig media, som till exempel våra kvällstidningar, har ingått samma oheliga allians med industrin.

Och det är egentligen inte så konstigt. Pengar och religion är en väl beprövad kollaboration, vi ser den i sekter som till exempel Jehovas vittnen och vi ser den alltså i den här nya, världsomspännande vaccinsekten.

Det är inte konstigt att många rycks med av Covid-19-religionen och snällt ställer sig i kö för att ta sprutan. Vi är hårt präglade i vår (människans) kultur under lång tid. Vi har redan flera stora religioner som följt oss i århundraden och satt fotavtryck i vårt beteende – dessa religioner säger ofta att vi ska lämna oss åt Gud, att Gud tar ansvar åt oss och att vi som individer ska underordna oss massan. Vi ser det också inom partipolitiken, till exempel inom socialismen där staten ska vårda individen (staten slår med ena handen i form av höga skatter och tröstar med andra i form av höga bidrag). Och nu har vi alltså en ny religion som dessutom vilar på ”vetenskapliga” grunder. Vi fullföljer bara präglingen som fick oss att gå vilse för flera generationer sedan.

Håll i, håll ut, kavla upp ärmen. Var solidarisk. Offra dig. Men när hjärntvätten väl släpper och folk nyktrar till och inser att de blivit lurade lär det bli ett j-a hallå. När pandemipropagandan blir till århundradets skandal, ja, då sitter makthavare och andra predikanter och profeter löst. Och allt det som höjts till skyarna av (sekt)ledarna kommer att ses med helt andra, betydligt mer sunt kritiska ögon av människor.

Neurosedynskandalen klarade inte av det. Svininfluensaskandalen klarade inte av det. Men Covid-19-skandalen kommer att bli spiken i kistan för vaccinindustrin. För när ett vaccin faller, då faller alla vaccin.

Fotnot: Texten är hämtad ur boken ”Vaccinpandemin – om sanningen skall fram” som har release fredagen den 23 juli 2021.

NY BOK: Vaccinpandemin – om sanningen skall fram.
Länk till Bokus: https://www.bokus.com/bok/9789177655787/vaccinpandemin-om-sanningen-skall-fram/