Immunologen Ann-Cathrin Engwall varnar för massvaccination av unga och friska

Jag rekommenderar alla att lyssna på Folkets Radio som motvikt till den desinformation och vinklade statistik som media och myndigheter tutar i gemene man. Länk hittas sist i texten. Immunologen Ann-Cathrin Engwall menar att Covid-19-vaccinering av unga och friska riskerar att skada deras framtida immunförsvar.

Och jag kan bara hålla med. Jag ser detta dagligen i mitt arbete, inte minst med HPV-vaccinet och nu Covid-19-vaccinen. Och det faktum att immunförsvaret tar skada av vaccin är inget nytt – redan 1924 talade homeopaten Klara Franzén om detta inför svenska riksdagen.

Så här presenterar Folkets Radio programmet med Ann-Cathrin Engwall:

”Nu kallas svenska ungdomar från 16 års ålder till vaccination mot Covid-19.

Men hur pass gediget är det underlag Folkhälsomyndigheten presenterar?

Vad är egentligen nyttan med injektionen för denna åldersgrupp i förhållande till risken att drabbas av biverkningar?

Och vilka slutsatser kan dras av det rekordhöga antalet misstänkta biverkningar som redan rapporterats – trots att mörkertalet är stort?

Det är några av frågeställningarna som undersöks i programmet.

Synen på injektionen tycks också skapa en allt hårdare polarisering och splittring i samhället. Samtidigt som tonläget höjs från världens makthavare med indirekta krav på att alla ska ta sprutan dyker det upp alltfler frågetecken om vaccinernas nytta.

Immunologen Ann-Cathrin Engwall varnar för att massvaccination av unga och friska riskerar att urholka deras framtida immunförsvar. Och hon minns en hårresande kommentar som Folkhälsomyndighetens generaldirektör fällde angående tragedin med narkolepsi efter den förra massvaccinationskampanjen i Sverige.”

Förtroendet för våra myndigheter ökar inte precis efter att man lyssnat på de inspelade samtalen mellan Martin Stensö och Magnus Thyberg (ansvarig för kunskapsutveckling i Region Stockholm) med flera. Ett måste för alla som tänker själv. Länk hittas sist i texten.

Så här började Klara Franzéns tal till svenska riksdagen 1924:

”När jag fördes in i min nuvarande verksamhet hade jag endast kännedom om att det fanns personer, och bland dem ett fåtal läkare, som kämpade mot den obligatoriska vaccinationen. Jag tänkte att de måste vara fantaster och vilseledda.

Det var ju orimligt att tro, att läkarkåren, vår hälsas säkra skyddsvärn, skulle tillåta, ja, med lagens omutliga stränghet påbjuda något, som kunde skada vår hälsa och vårt liv. Absolut otänkbart!

Min tro på detta skyddsvärn var orubblig.

Så började jag röja mark för homeopatin, och människoskaror kom för att pröva denna för dem nya läkekonst. Genom detta utvidgades fältet. Deras prov blev en erfarenhet för dem, och för mig blev det ökad kunskap om allehanda sjukdomar och ett fördjupande i och förståelse av homeopatin.

Bland dem som kom var mödrar med små och stora barn – bleka, hålögda, med ansvällda körtlar, matta, trötta och nervösa. De hade alla undersökts av läkare, som förklarat, att de ej kunde finna någon sjukdom hos dem.

’Nå’, frågade jag, ’hur länge har de varit så här?’

De svarade alla i regel på samma sätt:

’Vårt barn var det mest blomstrande, friskaste man kunde se, men så tvingades vi att vaccinera det och sedan… har det varit så här.’

Detta svar har jag fått av hundratals föräldrar.”

Fotnot: Homeopaten Klara Franzén räddade flera tusen svenskar från att dö i spanska sjukan och hjälpte under sin aktiva tid fler än 50 000 svenskar till hälsa.

Länk till Folkets Radio: https://folketsradio.se/barnen-sprutan-och-den-pastadda-nyttan/?fbclid=IwAR13OgdU7FQa2NhVqVWO3mbfN8QN_VC5XNphlpiFqvJEBuWQp1z4H4v7x0E

Länk till Martin Stensös inspelade samtal med myndigheter: https://www.youtube.com/watch?v=EM-UXxSC-SM

Läs gärna min vädjan till alla under 18 år. Länk: https://dagenshomeopati.se/min-vadjan-till-personer-under-18-ar-sag-nej-till-covid-19-vaccinen/

BOKTIPS: Barnboken som handlar om naturlig och miljövänlig hälsa och som vågar vara vaccinkritisk. Den heter ”Ännu mera hälsa för barn”. Länk: https://www.litenupplaga.se/2050

Barnvänlig låt som säger nej till vaccin. Spela för era barn och barnbarn. Länk: https://www.youtube.com/watch?v=UZYNHbSwkHA

BOKTIPS: ”Vaccinpandemin – om sanningen skall fram”. Boken berättar bland mycket annat om hur man skapar en dödlig pandemi. Länk: https://www.litenupplaga.se/2054