Varför är vaccinerade så rädda för oss ovaccinerade? Tacka oss i stället

Hur kommer det sig att de enda som oroar sig över Covid-19 är de som vaccinerat sig? Jag har knappt träffat en enda ovaccinerad som oroar sig, däremot skriker många vaccinerade i panik över att det finns människor som väljer att säga NEJ till sprutan och JA till hälsa. Om de inte tror på vaccinen, om de inte känner sig skyddade, varför tar de då sprutan? Om Covid-19-vaccinen skyddar som de ska så är ju ovaccinerade inget som helst hot för de vaccinerade.

Gå inte på lögnerna om att ovaccinerade är farliga för vaccinerade (som nu sprids via media av ”experter” och professorer med ekonomiska intressen i vaccin- och läkemedelsindustrin). De enda som är farliga för de vaccinerade är de vaccinerade.

Gå inte heller på lögnen om att ett virus muterar för att vaccinerade och ovaccinerade umgås. Alla över tre år fattar nog att ett virus muterar helt naturligt och ju fler gånger det muterar desto svagare brukar det bli om vi bara låter det ha sin naturliga gång. Det enda säkra sättet att skapa farliga mutationer är en massvaccinering – eftersom viruset gör allt för att överleva när det bekämpas.

Och kom ihåg: Unga och friska ska inte vaccineras eller ens erbjudas vaccin. För dem är Covid-19 som en mild förkylning eller influensa i 99.99 % av fallen. Efter genomgången Covid-19 har de en naturlig immunitet som inte bara håller väldigt mycket längre än en konstgjord immunitet (vaccin), den skyddar också omgivningen bättre och längre.

Precis som FHM och alla forskning säger så smittas och smittar vaccinerade i lika hög utsträckning som ovaccinerade. Men det påstås att ovaccinerade blir sjukare vid smitta. Detta beror i så fall inte på att de är ovaccinerade utan på hög ålder, underliggande sjukdom, dagligt intag av syntetiska läkemedel som hämmar immunförsvaret, näringsbrist, fetma med flera faktorer. Detta gäller även fullvaccinerade, för det vårdas ju trots allt fullvaccinerade med Covid-19 på sjukhus runt om i världen, inte minst i Israel som var först ut med att massvaccinera sin befolkning – där är majoriteten av de som vårdas på sjukhus för Covid-19 fullvaccinerade.

Vi som säger nej till sprutan och ja till naturlig hälsa tar ansvar – vi skyller inte på någon annan om vi blir smittade eller sjuka. Till skillnad från många vaccinerade som av okunskap och irrationell rädsla skyller på ovaccinerade om de blir smittade. Trots att ovaccinerade bara kan smitta om de har viruset och det gäller ju vaccinerade också.

Naturlig immunitet skyddar under väldigt lång tid, ibland på livstid och de enda som kan bli naturligt immuna (och därmed både skydda sig själva och sin omgivning – även de vaccinerade) är ovaccinerade som genomgår virusinfektionen.

”Men när det gäller alla sjukdomar är det bättre att ha haft sjukdomen än vaccinet. Infektionen ger en mer komplett immunitet än vaccinet.”

Johan Giesecke (tidigare statsepidemiolog, sagt 2020)

”Det här är ett skolexempel på hur naturlig immunitet faktiskt är bättre än vaccinering. Vad jag vet är det första gången som det verkligen har bevisats i Covid-19-sammanhang, säger Charlotte Thålin vid Karolinska institutet till Science Magazine.” (2021)

”Det finns bara en sjukdom som vi har vaccinerat bort i världshistorien och det är smittkoppor.”

Anders Tegnell (2020)

”Tegnell: ”Vaccin inte den totala lösningen” Länk till Dagens industri: https://www.di.se/nyheter/tegnell-vaccin-inte-den-totala-losningen/

”Covid-19 ger immunitet ända in i märgen” (publicerad i Göteborgsposten 26 maj 2021): https://www.gp.se/nyheter/sverige/covid-19-ger-immunitet-%C3%A4nda-in-i-m%C3%A4rgen-1.48152129

”Vaccinera endast riskgrupper – inte unga och friska” (GP – 5/5 2021). Länk: https://www.gp.se/debatt/vaccinera-endast-riskgrupper-inte-unga-och-friska-1.45879543?fbclid=IwAR09MuhNPoAGfzfLyqQC9mvio8xyiBx6se1AXJiiAvN1UZwOBFNjWcgGQSg  

”Covid-19 inte dödligare för barn än influensa” (TT – 20/3 2021) Länk: https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/covid-19-inte-d%C3%B6dligare-f%C3%B6r-barn-%C3%A4n-influensa/ar-BB1eM21I?ocid=msedgntp