Läkare, sjuksköterskor och övrig sjukvårdspersonal – välkomna till homeopatin!

Eftersom sjukvården i samråd med våra folkvalda diskriminerar och driver häxjakt på ovaccinerad personal så bjuder vi inom homeopatisk läkekonst nu in läkare, sjuksköterskor och annan personal som vågar säga NEJ och som är kritiska till de biverkningstyngda Covid-19-vaccinen. Kom över till oss så räddar vi folkhälsan tillsammans.

”Vi inom homeopatin tar tacksamt emot skickliga läkare och sjuksköterskor. Så ni som inte vill låta er hunsas och diskrimineras, ni som vet att ni har rätt till er egen kropp och aldrig kan påtvingas en medicinsk behandling, till er som vill göra verklig nytta och hjälpa människor till ett hälsosamt och medicinfritt liv och samtidigt värna vår gemensamma miljö – varmt välkomna!”

Länk till hela artikeln, publicerad av Dagens Homeopati, skriven av
Stefan Whilde: https://dagenshomeopati.se/lakare-sjukskoterskor-och-ovrig-sjukvardspersonal-valkommen-till-homeopatin/