Bli din egen läkare

Studera i 3 år hos Stefan Whilde, i WHILDES HOMEOPATISKA SKOLA. Efter avslutad examen erbjuds Du fortbildning genom privatundervisning under obegränsad tid (frivilligt).

Vill Du hellre läsa en 1-årig grundutbildning eller 2-årig grundutbildning med fördjupning? Varmt välkommen!

Vi arbetar i digitala klassrum som har öppet dygnet runt 7 dagar i veckan under hela läsåret (ett kalenderår), förutom när vi tar sommarledigt i cirka en månad och julledigt i 2 veckor. Men Du får också tillgång till Elevportalen där Whildes föreläsningar om homeopati läggs upp som ljudfiler (cirka 30 nya filer per läsår – Du har även tillgång till tidigare års filer).

Månatliga utvecklingssamtal per telefon/via Skype ingår givetvis och Du välkomnas till Malmö för en helg med homeopati! Den årliga helgträffen är frivillig. Studierna sker därutöver på distans.

Efter avslutat läsår tilldelas Du diplom och ett 12-sidigt lärobrev – förutsatt att Du klarat examensprovet och övriga obligatoriska inlämningsuppgifter.

Vi premierar inlärning genom muntration (lekfullhet, nyfikenhet, eget ansvar) och försöker alltid hitta balansen mellan hårt arbete och lek i studierna.

Under utbildningens gång skriver vi också en bok om homeopati tillsammans (medverkan är frivillig).

Studiematerialet är på svenska (cirka 800 sidor sammanlagt) och författat av Stefan Whilde. Det gäller även det 215-sidiga kompendiet ”Anatomilära” som tillkommer samt extra- och bonusmaterial på cirka 300 sidor. Allt material ingår i kursavgiften. Det som tillkommer är kostnaden för boken ”Synthesis – Repertorium Homeopathicum Syntheticum” (Edited by Dr. Frederik Schroyens – Edition 9.1) – ett 2000-sidigt symtom- och beteendelexikon som vi lär oss att förstå och arbeta med under utbildningen. Symtomlexikonet och läkemedelsläran är homeopatens främsta arbetsredskap. Läkemedelsläran ingår i kursavgiften.

Kursavgift: 12 500 kr (exklusive moms, med moms: 15 625 kr) per läsår.

Ett läsår i WHILDES HOMEOPATISKA SKOLA sträcker sig från 1 mars till 28 februari nästkommande år.

Skolan är väldigt populär. Max 80 nya elever skrivs in varje år. Du kan bli en av dem.

Ansökningsperiod är 1 maj – 1 december varje år och avser studiestart 1 mars året därpå.

Du mejlar Din ansökan till: info@stefanwhilde.se

Glöm inte att uppge kontaktuppgifter i ansökan – postadress och telefonnummer samt personnummer.

Vill Du delbetala kursavgiften efter en särskild delbetalningsplan – uppge ”Delbetalning” i Din ansökan.

Tänk på att Din ansökan är bindande.

Har Du frågor eller vill veta mer om utbildningen? Mejla: info@stefanwhilde.se

WHILDES HOMEOPATISKA SKOLA är fristående/oberoende och brukar kallas för ”den rebelliska skolan”. 

Utbildningen är godkänd och certifierad av Komplementärmedicinska Riksförbundet (KMR).

Stefan Whilde har studerat och praktiserat klassisk homeopati i 25 år och hjälpt flera tusen människor och djur tillbaka till hälsa. Han har botat sig själv från ulcerös kolit. Årsskiftet 2018/19 släpptes första boken i Whildes folkbildande serie ”Homeopatins fantastiska värld!” Bok nr 16 i serien har release i januari 2022.

”Stefan Whilde är helt fenomenal som kunnig lärare och pedagog med en brinnande hängivelse för homeopatin! Jag hoppas att han utbildar och inspirerar många att använda den homeopatiska läkekonsten.”

Sagt av Dr. Hellen Valerian-Gerhards, svensk-tysk homeopat och läkare