Den diskriminerande ”krampausen”

”Ta en krampaus från människor som du inte är absolut säker på att de är vaccinerade”, sa statsminister Magdalena Andersson. (Sveriges Radio)

Vår nya statsministers första (ö)kända visdomsord – för tydligen har hon helt glömt bort att fullvaccinerade smittar fullvaccinerade som i sin tur smittar andra fullvaccinerade.

Se följande länkar i slutet av texten:

”Vaccinerade står för nästan hälften av alla svenska fall” (Omni)
”Iva-personal smittad efter personalfest” (Aftonbladet) (Detta gäller Södersjukhuset)
”Coronautbrott på Sahlgrenska efter personalfest med 400 deltagare” (Läkartidningen) (Detta gäller Sahlgrenska sjukhuset)

Magdalena Andersson fortsätter att införa restriktioner för oss medborgare trots att smittspridningen i Sverige ligger på en låg nivå och trots att Omicron av allt att döma är en väldigt mild variant av SARS-CoV-2-viruset (jämförbar med en förkylning – och alla virus blir svagare ju mer de muterar).

Och hon fortsätter att skapa polarisering och diskriminering genom att hetsa mot ovaccinerade och hota med vaccinpass på restauranger och gym – där det just nu är fullvaccinerade som står för smittspridningen.

Kom ihåg följande – eftersom Andersson tydligen glömt bort det eller utelämnat det från sin agenda:
Det är INTE ovaccinerade som smittar.
Det är smittade som kan smitta andra oavsett om de är ovaccinerade eller fullvaccinerade.

Alla kan alltså bli smittade och smitta andra, men allt fler ovaccinerade har vid det här laget en naturlig immunitet som skyddar dem själva och omgivningen.

Att många ovaccinerade idag har en naturlig immunitet som gynnar både dem själva och deras medmänniskor har Andersson tydligen också glömt bort. Aj, aj, aj då.

Andersson använder i sina tal och intervjuer samma retorik som Ursula von der Leyen. Von der Leyen är Europeiska kommissionens ordförande. Hennes agenda är att införa tvångsvaccinering inom hela EU.

Varför i hela fridens namn vill då von der Leyen bryta mot Nürnbergkonventionen och återinföra något som förbjöds i och med rättegångarna (1946-48) mot nazistiska krigsförbrytare och som förknippas med samma nazistiska förbrytare?

Jag vet inte, men von der Leyen är gift med Heiko von der Leyen som sedan december 2020 är medicinsk chef för det amerikanska bioteknikföretaget Orgenesis som specialiserar sig på cell- och genterapier. Företaget har en cellbaserad vaccinplattform inriktad på Coronaviruset SARS-CoV-2 (som kan ge virussjukdomen Covid-19). Orgenesis tjänar enorma belopp på Covid-19-vaccinen och på vaccinpass eller så kallade vaccinbevis.  

Magdalena Andersson är gift med Richard Friberg, professor och nationalekonom, som sedan 2009 innehar Jacob Wallenbergs professur i nationalekonomi med särskild inriktning mot det svenska näringslivets utveckling och den ekonomiska politiken. Richard Friberg är verklig huvudman eller företrädare för 4 st bolag, däribland Jacob Wallenbergs stiftelse.

Och Wallenberg är den koncern i Sverige som tjänar mest på vaccinpassen.
Se följande länk i slutet av texten:
”Vaccinpassens vinnare: Wallenberg och Persson” (SvD Näringsliv)

Är Du överraskad?

Fotnot: Magdalena Andersson är ordförande för Internationella monetära och finansiella kommittén (IMFC), Internationella valutafondens (IMFs) högsta rådgivande organ.
”På IMF:s årsmöte (2021) kommer bland annat uppslutningen kring de globala vaccinationsmålen att vara i fokus. Målen är att minst 40 procent av befolkningen i alla världens länder ska vara vaccinerade före årets slut och minst 70 procent till sommaren.”
Regeringskansliet

Länkar:

”Vaccinerade står för nästan hälften av alla svenska fall” (Omni) Länk: https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/vaccinerade-st%C3%A5r-f%C3%B6r-n%C3%A4stan-h%C3%A4lften-av-alla-svenska-fall/ar-AARsaGN?ocid=msedgntp

”Iva-personal smittad efter personalfest” (Aftonbladet) Detta gäller Södersjukhuset. Länk: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/47VROE/iva-personal-smittad-efter-personalfest

”Coronautbrott på Sahlgrenska efter personalfest med 400 deltagare” (Läkartidningen) Detta gäller Sahlgrenska sjukhuset. Länk: https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2021/12/coronautbrott-pa-sahlgrenska-efter-personalfest-med-400-deltagare/

”Vaccinpassens vinnare: Wallenberg och Persson” (SvD Näringsliv) Länk: https://www.svd.se/vaccinpassens-vinnare-wallenberg-och-persson

”Förslaget om vaccinationsbevis strider mot grundlagen” (Dagens juridik) Länk: https://www.dagensjuridik.se/debatt/debatt-forslaget-om-vaccinationsbevis-strider-mot-grundlagen/

Läkaruppropet: http://lakaruppropet.se/

”Covid-19-vaccinen är den enda produkten i världen vars misslyckande skylls på dem som inte använt produkten.”

Garret Kramer, amerikansk författare, lärare, talare