Vem körde vården i botten, när kördes den i botten och vem betalar notan?

Vårdpersonalen går på knäna och patienter dör på grund av platsbrist. ”Det är de ovaccinerades fel!” kanske du ropar i falsett och med svettblankt ansikte.

Men jag pratar om 2019, året INNAN organisationen WHO klassade SARS-CoV-2 som en pandemi. Jag lägger länken till Sjukhusläkaren i slutet av den här texten så att du själv kan se.

Vården gick alltså på knäna redan 2019. I själva verket började vården nedmonteras av våra politiker på 1990-talet. Intensivvården kördes i botten åren INNAN Coronapandemin.

Så om du ska skylla på någon – skyll på politikerna som nu använder pandemin dels för att ta bort fokus från sina egna tillkortakommanden och dels för att sälja in Covid-19-vaccinen till oss – vaccin som inte skyddar mot smitta/smittspridning och inte heller mot symtom (och därför inte är vaccin utan bör klassas som kvacksalveri).

Nästa gång statsminister Magdalena Andersson, socialminister Lena Hallengren eller någon annan makthavare säger att vi ska rädda vården genom att införa vaccinationstvång (vaccinkrav) för vårdanställda eller avlasta med hjälp av kontraproduktiva och diskriminerande vaccinpass – kom ihåg att det är Andersson, Hallengren och deras företrädare som kört vården i botten, inte pandemin och sannerligen inte alla vaccinfria (ovaccinerade) som tvärtom hjälper till att få stopp på smittspridningen med naturlig immunitet.

Notan betalas i vanlig ordning av oss skattebetalare, både notan för nedmonterad sjukvård och den för Covid-19-vaccinen och alla biverkningar och skador som vaccinen orsakar och som vården inte hinner med att behandla eller ens tillåts erkänna som vaccinskador. Det blir ett dyrt kalas, ekonomiskt såväl som hälsomässigt. Men vi tiger och biter ihop som vi alltid har gjort och låter politikerna komma undan en gång till. Eller?

Länkar:

Sjukhusläkaren
Länk: https://www.sjukhuslakaren.se/wp-content/uploads/2019/09/20194uppslag.pdf

Media börjar ifrågasätta restriktionerna: ”Hur länge ska farsen tillåtas?” (Swebbtv) Länk: https://nyheter.swebbtv.se/media-borjar-ifragasatta-restriktionerna-hur-lange-ska-vi-tillata-farsen/

Läkaren Hanna Åsberg – DÖDSTALEN FÖR COVID-19 MOTSVARAR SÄSONGSINFLUENSA (Bitchute)
Länk: https://www.bitchute.com/video/cIC6YF4X05ip/