Manifestationer och konvojer för frihet – Vi vill se svenska regeringen fördöma Österrike

Österrike har nu infört tvångsvaccinering. Medborgare i landet som inte vaccinerar sig mot Covid-19 beläggs med höga böter och förlorar sina mänskliga rättigheter. Detta trots att rätten till medicinsk valfrihet fastslagits av bland annat Nürnbergkonventionen, Helsingforsdeklarationen och Europarådet (paragraf 7.3.2).

Och Österrike är tyvärr inte ensamt om att överge demokratin som statsskick. Vi ser liknande tendenser i länder som Italien, Grekland, Australien och Kanada. Forna demokratier avskaffar de mänskliga rättigheterna och blir till fasciststater. Värst i Europa är Österrike i dagsläget – och här måste vi markera så kraftfullt som möjligt så att fler länder inte väljer att backa in i Europas mörka förflutna.

Att svenska regeringen inte går ut och öppet tar avstånd från och fördömer Österrike är en skandal. Svensk media fjäskar också med och kallar Österrikes medicinska övergrepp på sina medborgare för ”vaccinplikt”.

I Sverige har maktens män och kvinnor tvingats backa. Nu slopas majoriteten av restriktionerna, detsamma gäller för de diskriminerande och kontraproduktiva vaccinpassen. Vi satte ner foten tillsammans med hundratusentals människor runt om i världen som vecka efter vecka demonstrerat och manifesterat för frihet och demokrati.

På lördag (12/2) går vi frihetsmarschen i Malmö. Vi träffas kl 14.00 på Stortorget. Tillsammans firar vi delsegrarna som vi uppnått här hemma. Vi står samlade så att vaccinpassen aldrig återinförs i Sverige. Vi säger NEJ till EU:s covidpass och JA till rörelsefrihet. Vi samlas för länderna som gått vilse, däribland Österrike, och avskaffat demokratin. Vi stöttar frihetskonvojerna som pågår runt om i världen, inte minst i Kanada där antidemokraten och premiärministern Justin Trudeau utlyst undantagstillstånd i huvudstaden Ottawa.

Vi manifesterar mot statlig vaccinpropaganda och för naturlig immunitet (som alltid är överlägsen immunitet skapad på syntetisk väg med vaccin).

Frihetsmarsch i Malmö alltså. Lördagen den 12 februari med samling kl 14.00 på Stortorget. Vi ses där!

“Om vi inte lägger medicinsk frihet i konstitutionen, kommer en tid då medicinen organiseras in i en dold diktatur. Att begränsa konsten att läka till en grupp män och förneka andra lika privilegier kommer att utgöra läkarvetenskapens Bastille. Republikens konstitution bör innehålla särskilda bestämmelser för såväl medicinsk frihet som religionsfrihet”

Dr. Benjamin Rush (George Washingtons personliga läkare och undertecknare av självständighetsförklaringen)

Fotnot: Den 11 januari 2021 beslutade Europarådet Parliamentary Assembly Pace med 115 röster mot 2 att godta förslaget som kallas Covid-19-vaccines: ethical, legal and practical considerations. Förslaget fastslår bland annat att Covid-19-vaccinen inte är obligatoriska och att man inte kan bli politiskt eller socialt (eller på annat sätt) tvingad till vaccinering. Paragraf 7.3.2 säger att ingen får diskrimeras för att man inte vill eller kan vaccinera sig.

Länk:

”Coronaprotester i Kanada– undantagstillstånd i Ottawa” (TV4)
Länk: https://www.msn.com/sv-se/nyheter/other/coronaprotester-i-kanada-undantagstillst%C3%A5nd-i-ottawa/vi-AATxElA