När den politiska korrektheten svider som gonorré

Som tvärpolitisk vilde utan hemvist i något svenskt riksdagsparti tycker jag att Ulf Kristerssons kritik mot Jimmie Åkesson och Magdalena Anderssons hysteriska reaktion mot samme Jimmie är opportunistiska magplask i en havererad demokrati. Den politiska korrektheten svider som gonorré.

Tydligen så har Åkesson sagt att han inte kan välja mellan Joe Biden och Vladimir Putin. Han kan inte tänka sig någon av dem som svensk statsminister. Obegripligt att han inte väljer Biden eftersom Biden är demokratiskt vald, enligt Kristersson. Skandal att han inte väljer Biden eftersom Putin är krigisk, enligt Andersson.

Men Biden är ju en senildement marionett och dessutom korrupt, så varför skulle han vara bättre än sin ryske kollega? Är inte USA det land i världen som varit duktigast på att starta stora, blodiga krig? Rysslands historia är inte heller det minsta vacker.

Och sossarna släppte ju igenom nazisterna under andra världskriget – läs mer om permittenttrafiken (tysktågen) som reste genom Sverige för naziockupation av våra grannländer under andra världskriget.

Så vadan dessa överreaktioner från två statsministerkandidater? Jag hade inte heller valt varken Biden eller Putin till svensk statsminister. Men jag väljer å andra sidan varken Kristersson eller Andersson heller. Någon jävla måtta får det nämligen vara.

Länkar:

Ulf Kristersson om Jimmie Åkessons kommentar: ”Obegripligt”
Länk: https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/ulf-kristersson-om-jimmie-%C3%A5kessons-kommentar-obegripligt/ar-AATYZT8

Permittenttrafiken (tysktågen) Länk: https://sv.wikipedia.org/wiki/Permittenttrafiken