Aldrig mer, aldrig fler!

Nu avtar intresset för att vaccinera sig, enligt FHM. Och det märks i verkligheten också. Många som jag känner och har pratat med och som motvilligt och efter påtryckningar tagit både första och andra sprutan säger – aldrig mer, aldrig fler!

Vaccinpassen slopas i flera länder och politiker tvingas erkänna att Covid-19-vaccinen inte skyddar mot smitta/smittspridning och endast marginellt och under kort tid mot svåra symtom (och för varje spruta som tas ökar riskerna för biverkningar och ett havererat immunförsvar).

Så det här är goda nyheter, både för folkhälsan i stort och på individnivå.

Det tar vi med oss.

PS! Det skulle vara intressant om en myndighet eller media sammanställde statistik över hur många som ångrar sprutorna. Brett underlag, minst 100 000 tillfrågade personer, slumpmässigt utvalda. Men det lär vi väl aldrig få se.

Länk:

”FHM: Intresset för att vaccinera sig tycks avta”
Länk: https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/fhm-intresset-f%C3%B6r-att-vaccinera-sig-tycks-avta/ar-AAU0oLg