När logiken är som bortblåst och dumheten inte vet några gränser

Under Coronapandemin har vi varit med om helt unika krumsprång i retoriken. Det är som om vettet gått ut och hjärntvätten gått in. I hetsjakten på människor som ”måste” vaccinera sig mot en vanlig virussjukdom, som Covid-19 är, har vetenskap och sunt förnuft fått stå och skämmas i diket medan hysteri och psykotiska lögner trätt in som gällande norm.

Som till exempel att vi ska vaccinera oss ”av solidaritet” så att andra inte får sjukdomen (trots att vaccinen inte skyddar mot smitta/smittspridning). Eller att ovaccinerade skulle smitta bara för att de är ovaccinerade (när man måste vara smittad för att kunna smitta).

Här kommer tre förslag på liknande totalkrascher i det sunda förnuftet:

Idag tog jag en huvudvärkstablett av solidaritet – för att skydda andra från huvudvärk.

Människor som inte tar en sömntablett till kvällen kan smitta andra med sömnlöshet.

Friska människor som inte tar cellgifter för att visa cancersjuka solidaritet får inte gå på teater eller restaurang.