Dr. Homeopati

Smeknamnet Dr. Homeopati spreds tidigt. Upprinnelsen var att jag hade flera lyckade homeopatiska behandlingar under mina första studieår, behandlingar som sprängde gränserna för vad som ansågs möjligt vid tiden. Mycket berodde på kombinationen:

1. En fantastisk lärare som tidigt blev min vän.

2. Ett anlag för homeopati – jag förstod läkekonstens principer på ett sätt som till och med förvånade mig själv. Mycket kom helt naturligt.

Nu utbildar jag nya generationer homeopater i exakt samma anda som jag själv blivit utbildad och lärd. Med hundra procent respekt för den klassiska homeopatin. Och med hundra procent respekt för patienten.

WHILDES HOMEOPATISKA SKOLA förvaltar arvet från Hahnemann till Vithoulkas via andra fria själar som till exempel självlärda svenska stjärnan Klara Franzén. Du kan läsa mer om skolan och utbildningarna på www.stefanwhilde.se. Du kan också mejla för mer information, till: info@stefanwhilde.se

Behöver du en homeopat? Ta hjälp av WHILDES HOMEOPATISKA TEAM vid ohälsa. Alla homeopater i teamet är utbildade till att höja livskvaliteten, värdigheten och självrespekten hos patienten. 

Tillsammans gör vi världen säkrare, friskare och fredligare. 

Länkar:

Till teamet:  https://stefanwhilde.se/whildes-homeopatiska-team/

Till skolan: https://stefanwhilde.se/whildes-homeopatiska-skola/

Till första boken i serien ”Homeopatins fantastiska värld!”: https://www.bokus.com/bok/9789177653172/homeopati-for-nyborjare/