GÄSTBLOGGARE: Homeopaten Shanti Stina Eriksson berättar om homeopatin och om sin egen resa

Innan jag fick mitt första barn, 2004, hörde jag talas om Homeopati. Jag var på mitt första egna besök hos en Homeopat som hette Edwin Medevik. Han är inte med oss längre. Han gav mig det homeopatiska medlet Pulsatilla. ❤
Det måste ha kallat på mig från ett djup för sedan gick jag på ett föredrag om Homeopati och något väcktes i mig.

Jag gick vidare med studier inom healing, energimedicin och arbetade ett tag med frekvensmaskiner. Men jag hittade inte hem.

2014 sände jag en förfrågan till Stefan Whilde.. skulle du inte kunna lära mig Homeopati? Ah då behöver du ta dig till Malmö. Det gick inte då jag hade 3 små barn. Så det dröjde till 2019 innan jag började i Whildes Homeopatiska Skola.
Nu har jag tagit min examen. Jag är oerhört stolt.

Det har varit en utmanande tid. Minst sagt. Men jag har haft den bästa läraren jag någonsin kunnat tänka mig. Stefan har svarat på alla mina frågor med tålamod större än havet självt. Vi har pratat om det lilla, det stora, om mönster och om svårigheter. Om mirakel och kärlek.

För Homeopati för mig är kärlek.
Inom Homeopatin möter vi individen – med öppenhet, icke-dömande, med nyfikenhet och med stöd. Vi trycker inte ner någonting utan vi tar upp i ljuset för att nå bästa resultat.

Det är en omställning för många, och för en del tar det ett tag att förstå att allt är välkommet upp i ljuset. Tillit tar tid, olika lång tid.
Vi låter individens upplevelse i sin helhet få finnas i Nuet – precis som den är. Sedan söker vi finna det homeopatiska läkemedlet som mest liknar den bild individen har – för att hjälpa den igenom där energin tagit stutt.

Homeopatin kan verkligen tyckas både märklig och ny. Men faktum är att de läkemedel vi använder oss av är samma som Homeopater använde sig av för 200 år sedan.

Homeopatin återställer hälsan – mjukt, snabbt och permanent.
Läkande är en del av livet. Och även om sjukdomstillstånd gått djup och långt finns alltid rymd för kärlek att komma in och lyfta upp.
Att finna den plats i sig själv där Hemma är.

Läs mer om WHILDES HOMEOPATISKA SKOLA:
https://stefanwhilde.se/2022/03/20/komplementarmedicinska-riksforbundet-och-whildes-homeopatiska-skola-dags-att-ansoka/