GÄSTBLOGGARE: Homeopat Gunilla Andersson – Nu tar jag steget fullt ut!

Mitt första möte med Homeopatin var 2017. Jag jobbade då på ett äldreboende där det visade sig finnas mögel i byggnaden. Under några år hade jag utvecklat en kemisk intolerans som exploderade när man började renovera boendet. Jag fick diagnosen av en öron/näsa/hals specialist, där han också konstaterade att det inte fanns någon bot för mina problem. Enda hjälpen jag kunde få var symptomlindrande läkemedel.

7 år tidigare hade jag efter många år klarat av att bli frisk från en kronisk sjukdom genom att ändra mina levnadsvanor. Det gjorde att jag kunde sluta med all medicinering efter bara 3 månader. Därför blev jag inte nöjd med svaret jag fick av specialisten. Jag visste att det måste kunna gå den här gången också.

Av en slump såg jag ett inlägg på FB från Stefan Whilde om homeopatins fantastiska förmåga att läka. Jag tog kontakt med honom och fick den hjälp jag behövde (som läkaren sa inte fanns). Snabbt blev jag bättre i mina besvär. Resultatet jag fick blev starten för mitt nya yrkesval. Jag ville se människor bli hjälpta på riktigt.

2018 började jag den 3-åriga utbildningen på WHILDES HOMEOPATISKA SKOLA. Nu har jag praktiserat homeopat sedan 2019 och hjälpt många personer med tillstånd som den vanliga läkarvården inte fått bukt på.

Mitt jobb är ett ständigt lärande. Varje individ är unik och det dyker ständigt upp nya utmaningar. Att se hur dessa enkla medel kan påverka kroppens förmåga till självläkning gör mitt jobb så spännande.

Nu tar jag steget fullt ut och slutar min anställning inom vården för att fokusera helt på homeopatin. Jag ser att behovet bara ökar och jag ser fram emot att hjälpa fler till ett friskare liv.

Varmt välkomna!
Gunilla Andersson

tillvaroibalans@gmail.com
073-1591329
Tillvaro I Balans | Facebook
https://www.facebook.com/Tillvaro-I-Balans-1509501186035555

Läs mer om WHILDES HOMEOPATISKA SKOLAhttps://stefanwhilde.se/2022/03/20/komplementarmedicinska-riksforbundet-och-whildes-homeopatiska-skola-dags-att-ansoka/