Låt oss gå tillsammans för fred och frihet

Svenska medier måste nu sansa sig. Rapporteringen om konflikten i Ukraina är extremt endimensionell och spekulativ, den saknar så gott som helt och hållet en journalistisk självrespekt. Medierna göder ett rysshat och en krigshets som hotar demokratin och folkhälsan.

Men det är inte första gången media imploderar i ett os av billig bestickning – under hela Coronapandemin ljög teve och tidningar människor rakt upp i ansiktet genom att censurera och grovt förvrida statistik och fakta.

Medierna var dock inte ensamma om beteendet under pandemin och de är inte ensamma om beteendet nu heller – våra politiker, inte minst ministrar och regering, agerar på exakt samma sätt.

Jag skulle vilja sträcka mig så långt som till att Sverige idag styrs av landets genom tiderna farligaste statsminister och regering. Kruxet är att oppositionen inte är ett dugg bättre.

Men det är mer än fem månader kvar till val och det finns partier som behövs och som nu sprids med vindens hastighet genom en genuin folkrörelse – MoD, Enhet och Knapptryckarna är tre av dem.

Så låt oss gå tillsammans och rösta in de nya partierna som står för fred, frihet och oberoende och på så sätt samtidigt rösta bort korruptionen och de förlegade kolosserna som idag ockuperar maktens korridorer. 

Våga rösta på småpartierna och gör skillnad på riktigt. Ju fler vi är som lägger vår röst på MoD och Enhet desto större blir partierna. Nu är det upp till oss. För fred och frihet.

Länkar:

Läs mer om MoD: https://partietmod.se/

Läs mer om Enhet: https://www.enhet.se/

Tala om det! Länk: https://talaomdet.se/