GÄSTBLOGGARE: Yvonne Nyman Sand berättar om sin homeopatiska resa

Jag har alltid varit intresserad av naturlig läkning, personlig utveckling och kanske framför allt hur människan, kroppen och hjärnan fungerar, hur allt hänger ihop och hur vi kan förändra vårt sätt att tänka, känna och agera. Jag hade utbildat mig i många olika delar och former av hur man kan ta hand om sig på alla plan och bland annat läst en del homeopati, jag utbildade mig även till hypnoterapeut, jag studerade grafologi och allt jag kom över där jag kunde se samband mellan människors alla olika delar. Jag har alltid älskat att lära mig så jag har alltid utbildat mig i det som intresserat mig.

När vi sedan flyttade från Dalarna till Västra Götaland i början av 2000-talet blev min son misshandlad vid flera tillfällen av ett gäng ungdomar som tyckte att han hade fel dialekt. Han blev så illa skadad att han fick känningar av epilepsi. Han gick då i nionde klass och på grund av detta blev han begränsad på olika sätt, han mönstrade för militärtjänsten som han också såg fram mot men blev hemskickad på grund av att han fick ett anfall under testerna.

Jag sökte då upp en homeopat som var aktiv och jobbade i närheten av orten vi bodde. Sonen blev hjälpt och jag började titta ännu mer på homeopati.

2015 var jag med om en trafikolycka som gjorde mig rullstolsbunden och jag fick besked om att jag aldrig mer skulle kunna gå. Jag bestämde mig för att jag skulle göra allt för att läkarna skulle ha fel, jag tänkte inte identifiera mig med olyckan på något sätt. Detta är snart 7 år sedan och det som hände var att jag kombinerade homeopati och samtidigt hittade ett stamcellstillskott som jag redan efter några dagar kände hade effekt. Jag ökade dosen och det började märkas sakta men säkert. Jag fortsatte behandla mig med homeopati och 3 år efter olyckan kunde jag göra mig av med rullstolarna och idag går jag på egen hand, det tar lite längre tid allting och jag haltar men jag KAN hämta mitt kaffe och ta mig fram på egen hand för det mesta. Kortare sträckor går utmärkt idag så detta med naturlig läkning ligger mig mycket varmt om hjärtat.

Jag har läst homeopati hos WHILDES HOMEOPATISKA SKOLA och den generositet och kunskap som Stefan Whilde delar med sig av är enorm. Jag är så tacksam över att jag hittade honom och hans fina skola.

Detta gjorde att jag verkligen förstod kraften, effektiviteten och läkningskraften bakom homeopati på ett nytt sätt vilket gjorde att jag öppnade Svenska Homeopatkliniken där jag hjälper människor med naturlig läkning.

Jag har också små kurser i akutmedel så att de som önskar skall kunna skapa sitt eget akutapotek för att själva ordinera medel till det som kan uppstå hos både barn och vuxna men även hos djuren.

Styrkan, kraften och effekten med homeopatiska medel är fantastisk och jag hoppas och tror att fler kommer att förstå och upptäcka det. Kroppen klarar av att renovera, reparera och återställa sig själv om vi bara låter den få en chans – om vi ser till att ge den förutsättningarna så kan vi få så mycket hjälp av denna underbara läkekonst.

Jag önskar er alla en underbar dag och hoppas därmed också att fler och fler hittar till denna fantastiska naturliga läkekonst.

Jag ser att behovet ökar och att det har gjort det över tid, detta kommer att bli större och större och det är en enorm glädje att se hur människor läker ut ohälsa som de burit på länge.

Jag önskar er varmt välkomna till mig och min klinik

Yvonne Nyman Sand

info@svenskahomeopatkliniken.se

Läs mer om WHILDES HOMEOPATISKA SKOLAhttps://stefanwhilde.se/2022/03/20/komplementarmedicinska-riksforbundet-och-whildes-homeopatiska-skola-dags-att-ansoka/