Sommarerbjudande – Om sanningen skall fram

Jag skrev boken ”Vaccinpandemin – Om sanningen skall fram” för att visa att lögnerna som politiker, myndigheter och media matar oss med inte blir sanna bara för att de upprepas in absurdum.

Covid-19 var ingen pandemi och Covid-19-vaccinen skyddar inte mot smitta eller smittspridning, inte heller mot svåra symtom eller död. Däremot skapar nämnda vaccin ett förstört immunförsvar hos personer i alla åldrar.

Övertron på auktoriteter – läkare, professorer, statens och industrins egna ”experter”, myndighetspersonal och politiker men också journalister – har på senare år gått helt överstyr i vårt land och blivit till något av en folksjukdom.

Vi tycks kunna ta hur mycket strunt och rappakalja som helst så länge det kommer från en auktoritet.

Vi använder gärna ord som ”fakta” och ”vetenskap” i ett tonläge av slentrianmässig fundamentalism, som om orden har fått en religiös funktion. Men vi har glömt vad orden betyder och därför urholkas innebörden.

Det är enkelt att säga ”det här är vetenskapligt bevisat”, men det betyder inte att det är sant bara för att det låter korrekt. Är till exempel statistiken över döda med Covid-19 vetenskaplig? Och hur är det med Läkemedelsverket; vilar verkets beslut och rekommendationer/regler på vetenskaplig grund? ”Läkemedelsverket finansieras nästan helt av de företag vars ansökningar myndigheten granskar. Industrin betalar även verksamhet som inte är knuten till godkännandeprocessen.” (citat från artikeln ”Industrin betalar hela Läkemedelsverket” i LäkemedelsVärlden)

Boken ”Vaccinpandemin – Om sanningen skall fram” sätter ner foten mot nyfascistiska stater som Österrike, Frankrike, Italien, Australien, Kanada med flera där folkvalda utnyttjat Covid-19-pandemin för att påtvinga människor medicinsk behandling, något som strider mot Nürnbergkonventionen, Helsingforsdeklarationen och Europaparlamentet paragraf 7.3.2: ”Covid-19-vaccinen är inte obligatoriska. Ingen får bli politiskt eller socialt (eller på annat sätt) tvingad till vaccinering. Ingen får diskrimeras för att man inte vill eller kan vaccinera sig.”

”Vaccinpandemin – Om sanningen skall fram” har sålt i 4 upplagor och är lika aktuell eller än mer aktuell nu än när den gavs ut sensommaren 2021.

Sista upplagan av boken säljs nu till ett särskilt sommarerbjudande från och med 10 juni till och med 10 augusti eller så långt lagret räcker.

Erbjudandet gäller endast i Recito förlags egen webbshop. Se länk i slutet av den här texten.

Ordinarie cirkapris: 195 kr

SOMMARERBJUDANDE: 150 kr

Förlagets baksidestext: 

Författaren och erfarne homeopaten Stefan Whilde berättar nu sanningen om Coronapandemin och därmed också om desinformationen som regering, myndigheter och media sprider. Att ifrågasätta är inte att vara konspiratorisk, det är att vara kritiskt granskande och sunt tänkande. Att INTE ifrågasätta är att vara hjärntvättad. Whilde tar oss med på en hisnande resa genom pandemin med start tidig vår 2020 när han botade sin sambo från något som han trodde var en svår influensa.

Länk till beställning av boken i Recito förlags webbshophttps://www.litenupplaga.se/2054