GLAD SOMMAR!

Innan jag skriver något annat: Tack för att Du bryr dig om och engagerar dig i naturlig och miljövänlig hälsa. Vi blir fler och fler och vi blir starkare och starkare. Det går inte längre att sätta sig på oss – vi reser oss efter varje försök. Vi är som gubben i lådan eller som ”ett långfinger i luften åt allt etablissemang” (som Dan Hylander sjöng tidigt 80-tal).

Och tack för att Du följer min blogg. Det ger mig kraft och lust till att fortsätta skriva mina texter, artiklar och böcker om homeopati och hälsa, om valfrihet och oberoende.

Från midsommarhelgen och fram till mitten av augusti kommer bloggen att gå på sparlåga. Semestertider vankas och jag ska skriva klart ett par böcker, men också unna mig långsamma, lediga dagar i hängmattan. Kanske att jag småpratar lite med vildkatterna och de lekfulla sädesärlorna eller så står jag bara där och ser på när de knotiga gamla tallarna lojt vajar i vinden, fram och tillbaka, fram och tillbaka.

Vill Du utbilda dig i homeopati och bli oberoende, bli din egen läkare? Då vet Du att WHILDES HOMEOPATISKA SKOLA har ansökningstid nu och hela hösten. Ansökan avser studiestart 1 mars 2023. Jag lägger en länk i slutet av den här texten så att Du kan läsa mer om skolan ifall Du vill.

Behöver Du komma i kontakt med en homeopat under sommaren? Mitt team finns runt om i hela Sverige och i Finland. Vi tar emot på plats men också via Skype/Zoom och på telefon. Länk till WHILDES HOMEOPATISKA TEAM med mer information hittar Du i slutet av den här texten.

Sköt nu om dig och njut sommaren. Det ska jag göra. Vi ses i augusti… eller tidigare, om det börjar klia i mina fingrar. Man vet ju aldrig. Men senast i mitten av augusti är bloggen tillbaka med oförminskad kraft och ett glödande engagemang.

Tack igen för att Du väljer det naturliga och det tidlösa. Tillsammans gör vi världen säkrare, friskare och fredligare. 

Kram

Stefan

Vill Du utbilda dig i homeopati?
Välkommen till WHILDES HOMEOPATISKA SKOLA! Länk: https://stefanwhilde.se/whildes-homeopatiska-skola/

Behöver du boka tid hos klassisk homeopat för konsultation?
Välkommen till WHILDES HOMEOPATISKA TEAM! Vi finns i hela Sverige och i Finland, men behandlar människor och djur från hela världen. Länk: https://stefanwhilde.se/whildes-homeopatiska-team/