Blogg

Pandemins ensidiga galenskap

Låt er inte skrämmas av WHO, EU eller TV4 (och övrig media), inte heller av Folkhälsomyndigheten och regeringen när det nu kablas ut skräckinformation om en ny mutation/variant av SARS-CoV-2-viruset. Det är helt naturligt att virus muterar och inget att vara rädd för. Covid-19-vaccinen är däremot inte naturliga. Det har aldrig någonsin kommit in såFortsätt läsa ”Pandemins ensidiga galenskap”

WHO:s lebensraum

Sjukdom är hälsa Övergrepp är omsorg Våldtäkt är kärlek The lebensraum of WHO Sickness is health Abuse is care Rape is love VACCINEN MACHT FREI  Fotnot: Texten ”WHO:s lebensraum” är skriven med anledning av att WHO nu går ut och rekommenderar tvångsvaccinering av människor. Medicinska pass och medicinskt tvång förbjöds i samband med att deFortsätt läsa ”WHO:s lebensraum”

Jag anmäler kulturminister Amanda Lind till Diskrimineringsombudsmannen

Med anledning av kulturminister Amanda Linds uttalande i media: ”Det handlar också om en trygghet för deltagarna, alla som sitter i salongerna. Ingen ska avstå från att boka biljetter av rädsla att sitta nära ovaccinerade personer, säger Amanda Lind.” (SVT) Så anmäler jag henne för diskriminering av ovaccinerade. Att vaccinera eller inte vaccinera är ett medicinsktFortsätt läsa ”Jag anmäler kulturminister Amanda Lind till Diskrimineringsombudsmannen”

Anmäl FHM och regeringen till Diskrimineringsombudsmannen

Det är väldigt många som med rätta anmält Folkhälsomyndigheten till JO (Justitieombudsmannen) för förslaget om vaccinpass. Allt fler anmäler nu både FHM och regeringen till DO (Diskrimineringsombudsmannen) också. Jag skickade in min anmälan till DO den 22/11. Så här skrev jag i min anmälan: Med anledning av Folkhälsomyndighetens och regeringens förslag om att införa vaccinpassFortsätt läsa Anmäl FHM och regeringen till Diskrimineringsombudsmannen

Baksidan av myntet – en ökad infektionskänslighet

Våra kära myndigheter oroar sig för en ökad infektionskänslighet framöver. Fler människor kommer att få influensa, vinterkräksjuka etcetera. Och för en gångs skull kan det faktiskt finnas fog för oron. Det är nämligen sant att många människor kommer att ha en ökad känslighet/mottaglighet för virus och bakterier från och med nu och i framtiden. OchFortsätt läsa ”Baksidan av myntet – en ökad infektionskänslighet”

Tillsammans kan ovaccinerade och vaccinerade rädda demokratin och friheten och bevara det civiliserade samhället

Den här texten vänder sig till alla – till fullvaccinerade (som tagit två sprutor), till enkelvaccinerade (som tagit en spruta och räknas som ovaccinerade) och till ovaccinerade (som inte tagit någon spruta). Tillsammans måste vi stå upp för demokrati och frihet genom att säga NEJ till medicinska pass (vaccinpass). Anmäl Folkhälsomyndigheten till JO för brottFortsätt läsa ”Tillsammans kan ovaccinerade och vaccinerade rädda demokratin och friheten och bevara det civiliserade samhället”

Låt dig inte ryckas med av hysterin som myndigheter, politiker och media sprider

Detsamma gäller nu som under hela pandemin: Barn, ungdomar och personer under 30 år blir väldigt sällan svårt sjuka i Covid-19. Många i den åldersgruppen får milda symtom, eller inga alls, om de över huvud taget blir smittade. Personer, oavsett ålder, som är friska och har ett starkt immunförsvar klarar sig också väldigt bra vidFortsätt läsa Låt dig inte ryckas med av hysterin som myndigheter, politiker och media sprider

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.

Ange din e-postadress för att få information om nya Blogginlägg