Blogg

 LEDUM vid fästingbett

Fästingar har funnits på jorden långt innan oss människor. Och vi har klarat av att leva tillsammans med fästingar och andra djur under hela vår arts resa. Vill man minimera riskerna vid ett fästingbett på naturlig väg (och helt utan biverkningar) kan man ta det homeopatiska medlet LEDUM. LEDUM bör tas så snabbt som möjligtFortsätt läsa ” LEDUM vid fästingbett”

Det var en läkare, en psykiatriker och en homeopat…

En advokat som hade i uppdrag att hjälpa en tjuv undan straff blåste upp sig inför domaren tills hans barndoms dåliga självförtroende var som borttrollat och han ägde världen. Tjuven friades från alla misstankar och försattes på fri fot så att han kunde fortsätta stjäla, men advokaten drabbades av svåra väderspänningar. Ju mer han blåste upp sig desto gasigareFortsätt läsa ”Det var en läkare, en psykiatriker och en homeopat…”

Att älska bortom

Skäm bort dig själv. Skäm bort dina barn, dina barnbarn. Skäm bort din kvinna, din man. Livet är kort. Håll inte igen. Slösa. Men tänk efter för en stund – det måste vara något fel på vårt språk, på vår kultur. Att skämma bort = Att skämmas, att fördärva, skada. Skämma = skambelägga, förstöra. Är det religionernasFortsätt läsa ”Att älska bortom”

GÄSTBLOGGARE: Sandra Wigren – Tala om det

Alldeles för många har drabbats av allvarliga biverkningar efter att ha injicerat covid-19 vacciner. Vi måste tala om det. Och de som drabbas behöver hjälp. Projektet #talaomdet samarbetar med många organisationer, läkare, jurister och även berörda personer – internationellt. Vi samlar vittnesmål genom intervjuer och hjälper människor att våga träda fram och berätta sina historier som vaccinskadade. Vi kräverFortsätt läsa ”GÄSTBLOGGARE: Sandra Wigren – Tala om det”

Friska och oberoende människor? Så kan vi inte ha det!

Genom naturlig immunitet utvecklar vi antikroppar/skydd mot ett virus. Det gäller Covid-19 också, oavsett vilken så kallad variant av viruset som smittan avser. Covid-19-vaccinen skyddar varken mot smitta, smittspridning eller svåra symtom. Tvärtom tycks regeln vara: Ju fler sprutor, desto fler omgångar med Covid-19-smitta. Vaccinen verkar alltså öka risken för upprepad Covid-19-smitta. Medan den naturligaFortsätt läsa ”Friska och oberoende människor? Så kan vi inte ha det!”

Censur är den nya yttrandefriheten

Korrupta Livsmedelsverket samarbetar med korrupta EU för att minimera människors intag av D-vitamin så att människor kan fortsätta vara sjuka och beroende av läkemedelsindustrins ”läkemedel” som gör människor ännu sjukare och aldrig någonsin botat någon. Samma korrupta EU arbetar nu för att förbjuda alternativt censurera Twitter eftersom den nya ägaren flaggar för ett ocensurerat forum.Fortsätt läsa ”Censur är den nya yttrandefriheten”

NEJ!

NEJ – Sverige ska inte skicka mer vapen till Ukraina. NEJ – Sverige ska inte gå med i Nato. NEJ – Sverige ska inte styras av makthavare som skolats/formats av eller har samröre med sektledaren Klaus Schwab. Det är helt ok att säga ifrån. Det är helt ok att säga NEJ.

Att känna sig övergiven

Känslan av övergivenhet tycks vara djupt mänsklig och därför har vi inom homeopatin flera hundra homeopatiska läkemedel med anlag för detta. Orsaken till övergivenhetskänslan kan vara en prägling eller ett trauma, till exempel att personen lämnades bort från sina föräldrar i barndomen eller att hon aldrig bekräftades med kärlek och fysisk närhet som barn. EllerFortsätt läsa ”Att känna sig övergiven”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.

Ange din e-postadress för att få information om nya Blogginlägg