Nyheter

 

Den 27 oktober släpps ”Homeopati är till för alla” i handeln. Redan nu kan man förhandsbeställa boken i Recitos förlags webbshop. Direktlänk: https://www.litenupplaga.se/2213

”Homeopati är till för alla” kommer att vara tillgänglig även i Norge (Adlibris.no), Finland (Booky.fi) och Danmark (CDON.dk).


Whildes Homeopatiska Skola inleder ett samarbete med föreningen NOVA  Health Support vars hälsonätverk är en av allt fler plattformar för komplementärmedicinska läkekonster och behandlingsmetoder.


Den 24/2 släpps Stefan Whildes 19:e bok om homeopati. Den heter ”Homeopatisk akutvård Del 4 (S-Ö)”. Från och med 10/2 kan boken förhandsbeställas direkt i Recito förlags egen nätbokhandel. Länk till förhandsbeställning: https://www.litenupplaga.se/2157


Prenumerera på Stefan Whildes Youtubekanal. Första klippet ligger uppe. Länk: https://www.youtube.com/watch?v=QrmJS_Pu6JI


Äntligen! En extraupplaga av succéboken ”Hälsa för barn” är på gång. Barnboken som barnen älskar och PK-media gjorde allt för att svartmåla och censurera. Effekten av medias häxjakt blev att ”Hälsa för barn” sålde långt över förväntan och fick tryckas i 9 upplagor! Nu kan Du beställa boken direkt i Recito förlags webbshop. Länk: https://www.litenupplaga.se/1907


NY BOK med Whilde har release den 4 januari 2023. Boken heter ”Homeopatisk akutvård Del 3 (M-R)” och kan redan nu förhandsbeställas i förlagets egen webbshop. Länk till beställning: https://www.litenupplaga.se/2150


Den 14 september släpps ”Homeopatins fantastiska värld! Läkemedelslära Del 3 (O-Z)” i handeln. Boken är på 509 sidor och berättar om 103 homeopatiska läkemedel.
Förhandsbeställ boken här:

https://www.litenupplaga.se/2130


Den 4 februari släpps ”Homeopatisk akutvård – Del 2 (G-L)” i handeln. Boken är på 508 sidor och berättar om homeopatisk behandling av mer än 80 olika sjukdomstillstånd.
Beställ här:
https://www.litenupplaga.se/2093


Äntligen!
Den första av fyra böcker om homeopatisk akutvård. Skriven så att alla kan läsa och förstå. Releasedatum 21 september 2021.

Beställ här:
https://www.litenupplaga.se/2063


NY BOK av Stefan Whilde: ”Vaccinpandemin – om sanningen skall fram” släpps fredagen den 23 juli.


Måndagen den 2 augusti 2021 släpps barnboken ”Ännu mera hälsa för barn” som är uppföljare till succéboken ”Hälsa för barn”.


Den 11 februari släpps ”Homeopatins fantastiska värld! Läkemedelslära Del 2 (E-N)”. Beställ boken redan nu i Recito förlags egen webbshop genom att klicka på titeln.


Den 20 januari släpps 8:e upplagan av den skandalomsusade och älskade succéboken ”Hälsa för barn”. Beställ den i Recito förlags egen webbshop genom att klicka på boktiteln.


27/10 har “Chocolate” release. Boken ingår i folkbildande serien “Homeopatins fantastiska värld!”


Förra året gavs CD-skivan MACROSCOPIQUE (Part I-XI) ut, med instrumentalmusik skriven av Stefan och Midas Whilde.

Medverkande musiker: Stefan Whilde, Midas Whilde, Ola Guldbrand (även producent) och Anders Karlsson. Omslag av Jane Hansson.

Skivan finns att beställa via mejl: info@stefanwhilde.se

Nu släpps en låt i taget från skivan på Soundcloud, men utan sammanlänkande interludier.

Följ/lyssna här: https://soundcloud.com/olagul/sets  


1/9 släpps boken ”Homeopatins fantastiska värld! Om ME och MS” i handeln.


24/8 släpps ”Viskningar från insidan av ett moln”.


2021 har uppföljaren till den älskade och skandalomsusade barnboken ”Hälsa för barn” release.

4:e upplagan av ”Covid-19” finns nu i bokhandeln.